Something

image description

Bara 5 dagar kvar till Studentkryssningen, taggad!? JAAA!

29 Mars


Åkte cross i helgen, var nog även den sista gången. Så bra gick det!

Live My Life

Har försökt att blogga från mobilen men det fungerar inte när jag vill ladda upp en bild. Faktum är att inget fungerar på min mobil, varken att uppdatera till senaste verisionen eller att mmsa. Lack jag blir...
Är utöver det rätt trött på att blogga och har inget att skriva om, eller jo jag har saker att skriva om men orkar inte skriva det här för att ni ska ha något att läsa. Om du är min vän så vet du redan vad som händer i mitt liv so that´s it! Men nu skriver jag här för att det är sent och jag har tråkigt och inte vill sova riktigt än. Eftersom jag är typ ledig imorgon så kan jag ju inte sova tidigt, måste ju utnyttja tiden man har när man är ledig som att vara uppe sent. 
Imorgon ser min dag ut som så att jag ska ligga i min säng och skriva klart massa skoluppgifter och sedan åker jag ut till stallet för att dressyr träna med min stjärna för Maria Sjöö. Ska bli jävligt skoj faktiskt!

Nej men ska väl fortsätta lyssna till mitt örongodis och driva med människor.



Something





Bilder från Globen Horse Show 2011

eleventh

Hey I miss u sometimes.

lovely friday


biglove

Har haft ett fantastiskt skönt lov, som fortfarande inte riktigt är över. Men vädret har gjort mig på bästa humör och att ridningen är på topp just nu gör det bara bättre! Har tydligen underskattat både mig själv och min häst, då vi häromdagen red både skänkelvikning i galopp och gjorde galoppombyte och det  gick super! Efter det hade Bella en lycklig ägare så lever lite på den känslan nu! 

Nu ser jag fram emot min helg, hörshej.


min flicka, älskar dina framben ♥

RSS 2.0