Irstablixten

Idag kom våran älskade tidning ut över hela västmanland som hela Bytingen lagt ner hela sitt hjärta på och trixat och satt ihop.. HOST* Japp våran klass gjorde den. Så idag bjöds det på bullar,rulltårta och saft. Mums!

Ridningen idag gick åt hheeeelt fel håll. Fattar inte vad hästen höll på med? Han vägra på samma hinder varje gång och till slut la vi bara fram en bom och efter om och men så gick han över den. Huh så nu blir det att stryka sig från tävlingen på lördag. Känns inte alls bra efter det där.. :(

Är helt slut efter dagen så nu ska jag kolla på tv och sen sova.

31a Mars

Igår snickrade jag ihop det sista med mitt English speech och sen läste jag min engelska bok. Orkar seriöst inte läsa den längre för den är såå tråkig och syk.

Idag blir det en stund på stan med Jenny efter skolan. Sen hem och ut till stallet för idag blir det att hoppa med Pinnen! Hoppas det går bra, men det gör det nog. Känner mig väldigt peppad inför Lördag! :)

Nu blir det Mediekunskap eller medieproduktion? ingen koll, precis som alla andra i min klass..


Ny mobil!

Fineally!!! Ny mobil fick man idag, en samsung Touch. (y)



Nu kan man slänga sin gamla ihop tejpade och limmade mobil!

Pics









Har ändrat och lekt lite med färgen och ljuset i kameran.
Det kan se väldigt olika beroende på inställningarna som ni ser på exemplena.
Känner att jag fotar väldigt lite nu förtiden. Kanske dags att börja med det igen? HELT KLART!

30e Mars



I fredags så sålde vi våran dryga hund. Och nu är han bosatt i Norge. Fast saknar han lite fast han smet i princip varje dag!
Sitter i skolan och försöker skriva English Speech och vet fortfarande inte vad jag ska skriva om och ska läsa upp den för läraren om en timme.. (y) vi höööörss

gr8

Ridningen idag gick bra. Vi tränade på ett litet räcke, cavaletti och bommar. Men sen tappade han en sko så då var det bara att hoppa av. Men hovslagaren kommer redan imorgon vilket är jätte skönt!
Nej har inte tid att sitta vid datorn, Måste börja plugga...

29e Mars

Helgen har rullat på och har ridit Islandshäst både fredag och lördag så nu har jag träningsverk! (y)
Red pinnen igår och det gick bra, tränade mest på min egna sits.

Snart skolan och eftersom vi inte behöver datorn idag så skriver jag när jag är hemma igen. :)

26e Mars

Pinnen var lite tjock i frambenen idag så blev ingen ridningen fick gå ut och gå med han istället. Får se hur det ser ut imorgon men vi får hoppas att det inte är något allvarligt nu!

Har städat rummet idag också, som jag skulle ha gjort för två veckor sen eftersom jag hade fått massa dammråttor som flyttat in. Men nu är det rent! Och nu blir det slänga ner kläderna till tvätten och åka hem till älskling :)

Right Now (na na na)


De nya kläderna jag köpte idag. :)

Våffeldagen

Nyss tränat... och nyss proppat i mig 4 våfflor! Åhhh där var kalorierna tillbaka som jag nyss träna bort! ♥

25e Mars

Var förbi skolan imorse och pluggade matte, Duktig chej! Men gjorde inte klart allt så måste gå dit på onsdag nästa vecka. (n) Sen så blev det en vända på stan och slängde ut 500 kr på en ny tröja och en t-shirt. Tyckte jag kunde unna mig något nytt eftersom jag inte gjort det på väääääldigt länge. Skämmer liksom bort min häst lite för mycket ibland (a)

Sen blev det hem och ut till stallet och löshoppa med min polle. Och i början gick det inte så bra eftersom han trängde sig igenom på sidan mellan väggen och hindret som är typ 50 cm brett. JÄÄTTE bra jobbat pinnen. Så då fick vi ställa för och då gick det bättre. Han hoppa 1 m :)) Fick tyvärr inga bilder. Eftersom lilla jag glömde kameran hemma! Men bilder kommer nästa gång!
OCH EN SAK TILL :D Vi har anmält oss till våran första hopptävling. Åh så kul det ska bli! :)))


Try again

Ridningen idag gick bra. Vi övade på tempo ökningar och halv halter och sluta. Sedan skulle jag öva på galoppen och det gick väldigt bra i början. Men sen tyckte han det blev jobbigt och stegrade. Travade ett varv för att få honom lugn och försökte galoppera två ggr till som inte gick så bra. Så travade ett varv till och gjorde en galopp fattning och den blev bra så vi fick nöja oss med det :)

Nu blir det TV och fixa det sista med hälsodagboken! :)

24e Mars ♥

9 Månader ♥
Jag älskar dig!


CV

Nu är CV och personliga brevet klart! Härligt hoppas man får något sommarjobb då!!

Ridningen gick super bra idag! Vi hade markarbete och travade över bommar och cavaletti. Först tyckte han det var jätte läskigt. Men sen gick han fint över dom och var riktigt lugn :)

Skönt att vara ledig imorgon och halva torsdag och hela fredagen! Nu blir det att chilla i sängen!














Saknar dig ♥

23e Mars

Igår blev det ännu en kväll med engelska boken!! ♥ Jag hatar den där boken just nu, orkar inte fortsätta läsa den men måste ååhhhh.

Skulle egentligen sluta 12 idag men nej ska gå till 4... Sen hem och ut till stallet! :)


21a Mars

Och jag som trodde att våren var här men nej. När man vaknar så vräker snön ner och våren är som bort blåst..!

Vaknade tio i 7 imorse och har gjort det varje dag i en vecka och spelar ingen roll om jag lägger mig sent eller tidigt. Ändå vaknar jag samma tid varje morgon även om jag är jätte trött och det gör mig galen för jag vill sova!

Ridningen idag gick inge vidare. Skulle galoppera men istället blev pinnen helt galen och började springa och hetsa upp sig och det tog typ en kvart att få honom lugn igen. Sen försökte jag galoppera igen och då blev han nästan likdan fast pyttelite lugnare. Så nu är jag helt slut. Svätten rann om oss båda när vi var klara men lite duktig var han för när han väl kom in i galoppen är den bra. Det är bara innan och efter som han är dryg..

Helgen har varit bra annars och sov hos älskling också myspys.
Nu blir det läsa boken och sen soooooooova! :)

Irriterad

Ja det är just det jag är nu! Försöker att fixa ett Cv på internet och för det första så fattar jag ingenting av sidan och allt bara krånglar! Usch nej nu stängde jag ner allt nu struntar jag i det där!!

Köpte ny sadel idag till pinnen också, härligt nu är det avklarat. jätte nöjd faktiskt! :))
Ridningen gick däremot inte så bra eller jo galoppen gick bra han gick ganska kort galopp en gång. Men han kan vara huuuur lugn som helst och så fort jag gör en galopp fattning taggar han till som tusan och vet knappt vart han ska ta vägen och sätter iväg i världens fart. Sen så galopperar han ett varv sen bryter han av. Sådär får man hålla på tills han lugnar ner sig och fattar vad han ska göra. Men har knappt galoppera så mycket på senaste tiden så får börja träna mer på det nu så det sitter! :)
Annars var han ganska vinglig och ur focus idag i ridningen men kan bero på mig att det var annorlunda med en ny sadel. Har man liksom ridit i en och samma sadel i över två år så känns det väldigt ovant. :)

Nu ska min fredag tillbringas med min engelska bok och tv tittande. Imorgon blir det tidigt för då ska jag vara funktionär på Hamre. Yey.....

Grejjerna från Kina :)





Conversen ser röda ut på bilderna men är rosa!

19e Mars

Satt och läste min engelska bok hela kvällen igår så blev ingen uppdatering. Men ridningen igår gick bra och kul att höra från andra som säger att han blivit mycket finare nu! :D
Blir att fixa ny sadel i helgen också får se vad det blir för någon :)

Kingpin in old DAYS :))




18e Mars

Igår åkte jag hem till mamma och sov. Sen fixade jag bilder från min gamla dator till ett usb-minne som jag ska lägga in på min dator sen när jag kommer hem. Så blir väl en bild bomb då :)

Fick alla mina grejjer igår från Kina. Fett glaaaaaaaaad :D Nu är det bara våren som fattas och en ny vår jacka ;)

Cy aaaa

16e Mars

Sluta 12 igår, slutar 12 idag och imorgon är vi lediga. Skön start på veckan alltså!
Lyckades iaf börja läsa min bok igår så måste läsa mera idag. Bok recensionen ska liksom vara klar den här veckan!
Imorse var jag förbi och hälsade  godmorgon på min söta häst. :) Och ikväll blir det rida också.

15e Mars

Idag har det blivit besök hos doktorn. Och fick världens bästa nyhet att mitt öra ser jätte bra ut. Det har till och med blivit bättre sen sist sa han! Så nu behöver jag inte komma dit fören om två år! Yes!!!! För den som inte vet så är sjukhuset som mitt andra hem och redan när jag var 11 månader eller nåt sånt gjorde jag min först operation (n)

Sen så åkte jag ner på stan och träffa Danni. Hahaha
Danni: Kolla ankan den står på två ben!! Smart tjej det där! haha vi fick ett gott skratt iaf!
Sen så blev det hem och träna och nu ligger jag i sängen och borde plugga. Men... nej...


14e Mars

Stalljouren gick bra och nu är jag trött och sliten och ligger i sängen. Men ingen vila än. Måste plugga och få färdigt några arbeten för jag VÄGRAR vara i skolan på resursdagarna. :) Sen blir det att träna och tillbaka till stallet och mocka och ta in alla hästarna. Sen blir det hem och plugga mera. Älskar den här söndagen! (n) Tacka gud för det fina vädret iaf.




13e Mars

Sov hos älskling från igår till idag. Och idag när vi skulle ta en tur på fyrhjulingen så såg vi några vildsvin, en mamma med typ 10 bebisar. Håriga och bruna haha :D Sen kollade oliver bort för en sekund sen nästa sekund låg vi i diket! (y) Så där satt vi fast och inte kom upp. Så det blev att gå och fråga efter hjälp så nån kille fick dra upp den haha. Så när vi kom hem igen var mina tår som 10 istappar.

Sen blev det åka hem eftersom man ska ha stalljour imorgon :( Så det blir ingen sovmorgon imorgon. Ska vara i
stallet halv 8. Tur att man bor 100 m från stallet :)) 

 

12e Mars

Ridningen igår gick jätte bra, det blev markarbete och satt ner i traven och han är skit skumpig så skit jobbigt! haha men fan vad bra det gick :) Så när jag kom hem var jag helt slut och tränade inte igår heller. Fan fan fan....

I alla fall så har Pinnen förtjänat en vilo dag idag. Så idag blir det ingen ridning. Sen ikväll blir det åka hem till älskling :)

Nu blirrreeee Webbdesign och längta tills vi slutar!! :)))))

Sova i New York

Efter stan igår så mötte jag upp min älskling på stan och sen blev det åka hem till mig och kolla på film. Det blev Äntligen Midsommar och den sög eller nej men den var inte så rolig. I vilket fall efter det var han tvungen att åka hem.. Hann inte med att träna igår så nu har jag liiiite dåligt samvete och ska fan träna som en idiot idag efter stallet!

Nejp snart lunch sen svenska och ska förmodligen få sluta tidigare idag, Gillarrt!!! ;-)


Såhär ser mitt rum ut nu + att min spegel är ommålad till svart.
Saknar dock min 180 säng som numera inte får plats :(


HDR






Stan

om 40 minuter slutar vi och sen blir det äta och stan med Jenny :)


10e Mars


Snart blir dom här mina + ett par turkosa och en peak jacka, väska och lite mera från kina :D
LÄNGTAR! Skit snyggt till våren.
Så skönt att solen faktiskt börjat värma när man är ute och snön smälter bort. Gillart :)

Äntligen!

Äntligen har jag fått bilderna på min häst och när vi hoppade :)



Haha vilken snyggt hopp han gör, eller inte (y) ( det är för lågt sa han :-) )



Ignorera verkligen hur jag sitter på den här bilden, helt fel!!!!





Är helt slut efter att ha gymmat så nu blir det att dö i sängen :-)

You´re not alone



Gamla goda tider, saknar ♥

9e Mars

Vaknade imorse innan klockan hade ringt och trodde först att jag försovit men sen ser jag att klockan bara är 7. Hatar när det blir så. Bara så ni vet. Men nu sitter jag i allafall i skolan och ska skriva English Speech och det går ju sådär. Like always..

Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om, eller jo på ett ungefär ska gå ner till stan efter jag slutat och köpa lite små saker sen måla om min spegel hemma och fixa en nyckel och gymma. Mer vet jag inte än..
Har världens sug efter att köpa kläder!!! Blir galen. men måste spara mina pengar :(

Nej ska försöka att skriva nu, hörs!

Fit for fight

Har verkligen hållt i idag, Hade basket på idrotten, gammal favorit i repris. Inte kan man tro att lilla jag har gått i Basket va. Men det var ju inte speciellt länge ifs. Sen efter det blev det hem och eftersom ingen skrivit upp sig på intaget blev det att hjälpas åt att ta in hästarna. Efter det blev det hoppa med min pinne och det gick sjukt bra, över förväntan och med hjälp av Linnea. Hoppade stuts och sista gången gick han helt spikrakt mot hindret och höll om med benen och flög fint över båda hindrena. GR8! :D
Sen blev det gå hem och gå ner till vårat lilla gym och träna. Duktig Chej!

Nu blir det ansiktsmask och en härligt varm dusch och sova! :-)





BEHIND THE SCENES!!







Haha min söta häst ♥

8e Mars

Shit vad min uppdatering har varit dålig under lovet. Tvärr är det sköna lovet slut så nu blir det mera uppdatering jag lovar!

Igår fick vi besök av Ia och Lee och eftersom Lee är ifrån England så måste man prata engelska och det är inte jag bäst på så för mig blev det mest bara av att sitta tyst och se dum ut (;
Efter det blev det stallet och red min polle och det gick jätte bra. Känns verkligen härligt att få sätta igång honom igen. Nu kör vi så det ryker! :) Vi körde tempoväxlingar och hoppade över kryss och när vi var klara var han riktigt mjuk :)

Nu blir det satsa på Beach 2010 , börja träna och äta mindre. Haha ska vinna våran jävla tävling ;D ( Har en tävling med min kille om vem som kan gå ner mest på två månader ) (y)

Nej nu blir det snart skolan måste rappa på så jag inte missar bussen.

5e Mars

Var på stan idag med Anna och lovade mig själv att inte köpa någonting. Ändå slängde jag ut 400 kr på en ny väska. Men men det var jag väl värd så lite som jag shoppar.

Har haft massa mys med älskling hela veckan men nu är han hemma. Men ska dit imorgon efter jag tagit hand om min älskade häst och så blir det vara barnvakt. Skönt bara att man inte behöver göra speciellt mycket.
Veckan har gått alldeles för fort så snart börjar skolan igen, usch orkar verkligen inte :(
Ge mig lov en vecka till tack? (a)

3e Mars

Sportlov nu och har dock inte uppdaterat så mycket de senaste dagarna. Har mest tagit det lugnt och vart med min Älskling och tagit hand om hästen. Som dessutom inte är halt längre! :) Imorgon blir det bio sen hem till Mamma. Som åker till Kina på lördag och man är ju inte ett dugg avundsjuk, nejnej ;)
Sen träffa Anna på stan också på fredag. Maybe barnvakt på lördag.. huh.

Nu blir det ligga i sängen och försöka bota min huvudvärk!

Bjuder på bilder från tjejkvällen i fredags.








RSS 2.0