You loose

Satte upp en liten bana på 4 hinder i ridhuset.
Den såg ut såhär, 4 galopp språng på långsidan och 6 på bågen.
Det gick bra idag. Hade först alla hinder på 70 cm. Och då gick det super bra och vi körde igenom hela banan.
Sen höjde jag så hindrena på långsidan till 85 och hoppade igen. Då drog hon iväg på långsidan. Men vi fick till ett par riktigt bra språng ändå.


Vi peppar till imorgon för då blir det dogleg på hoppträningen!


Light A Way

Var iväg och badade bubbel bad med Jenny idag.
En vattenskadad mobil, trevligt sällskap och några timmar senare så cyklar man hem med istappar till hår! Mys



Saknar varma turkiet! ♥


25e Oktober

Var ut till Bellis hästen idag. Hennes vilodag idag så blev ingen ridning, tack och lov. Tog bara en timme att få ren hästen! Hon var lerig som bara den så fick duscha av benen och borsta som en idiot. Men vad gör man inte för att pinglan ska bli fin.

Imorgon blir det ingen häst, så ska passa på att umgås med min saknade Jenny, åka och bada!
Hela veckan är helt fullbokad och längtar till fredag för då kan jag köpa mitt efterlängtade ojektiv!!! WOHO




days

Ville bara flika in att jag har väldens bästa häst och den sötaste pojkvännen! ♥


22a Oktober

På hoppträningen igår så blev det inga större stilpoäng. Men fan vad bra det gick!!
Hoppade utan graman och använda bara martingal. Vilket gjorde att hon inte drog på hindrena.
Hon kändes avslappnad och det gick jätte bra.


Shakespeare

"Romeo, oh Romeo. Varför är du Romeo?" Ja det kan man ju undra. Skriver om Romeo och Julia och det hade varit helt okej om det inte vore för att det ska skrivas på engelska. Vilket gör det svårare att reflektera och skriva det man vill få fram. En kärleks saga som utspelar sig på endast 5 dagar och på det hinner dom bli förälskade, gifta sig, tillbringa en natt med varann och sedan tar både självmord.
Historien är väldigt orealistisk men alla vi har svårt att sätta oss in i en situation innan vi upplevt det själv.
En kärlek som är så stark att de hellre dör tillsammans än lever ett liv ifrån varandra.
Och en sådan typisk kärleks histora väntar alla av oss att få uppleva.

Det är bara helvetes svårt att förklara!



Stamtavla

Har tagit reda på lite om Bellas stamtavla och blev lite till mig när jag fick se hennes pappa.



 

En son till den stora Chin chin som tävlade i två OS, Barcelona och Seoul, där han slutade sexa individuellt och även vinnare av fem på varandra följande Nordamerika kopp League World kvalet i hoppning. På hans mor sida, har Triomphe världskända Galoubet, far till en olympisk mästare Baloubet (Aten). Och Grand Far till världsmästare (Herez) Liscalgot. Triomphe själv har haft stora framgångar både nationellt och internationellt. Han har deltagit i flera Grand Prix och vunnit 4 gånger.

Mellan 2005 och 2006 Triomphe har fött upp 300 ston i Europa. Några av hans äldre avkomma har med framgång tävlat i World avel mästerskapen för unga hästar.


Ny kategori

Har lagt till en ny kategori i listan. "Träning" där jag kommer att lägga alla inlägg om våra ridpass och träningar :)


18e Oktober

Var ute och kantrade i skogen igår igen. Det gick mycket bättre igår. Vi galopperade två vändor fram och tillbaka. Vi mötte 4 svartklädda personer och det ändå hon gjorde var att ge dom en blick och galoppera förbi i samma tempo. Precis så hon skulle reagera, duktig häst! :-)
Idag blir det vilodag för mig och Bella, men blir nog att gå ut och gå en sväng bara.

Nej nu ska jag fortsätta plugga matte b!....

Cheerful

DU ÄR BARA MIN MIN MIN MIN! Och du är så sjukt underbar och jag bara älskar dig!
Idag kändes det som att vara ett med hästen för en stund och jag kände att hon fixar det. Skräcken fanns inte där och du löste det och du gjorde det så j*kla bra! Hoppade 1.20 och det är uppvärmning för dig men
HELL YOU ROCK MY WORLD! ♥


jksdhgjh

Ja vad ska man säga om gårdagen.. Bella var superfin. Men när det gäller hoppningen så trodde jag nästan vi skulle dö!

14e Oktober

Här om dagen stod jag och borstade min häst som vanligt innan jag skulle rida. Tills jag kommer till rumpan och tanken slår mig. Jag backar tillbaka två steg och granskar min häst. Jag upptäcker då hur fin hon har blivit, rumpan var en aning trekantig i början, hon var smal både runt mage och hals. Nu har hon en rund rumpa, tjock på magen och bredare hals.

FÖRE:



NU:





Ridpasset gick till en början inte så bra igår. Hon var framtung och jag blev stum i handen. Vilket jag verkligen måste jobba med att få bort. Försökte att bli mjukare i handen och då blev hon lättare i handen också och då jobbade hon på väldigt fint.

Idag kommer hovslagaren ut och sen blir det nog att strunta i hoppträningen idag och hoppa på egen hand. Eftersom jag känner att jag behöver jobba mera på kommunikationen mellan mig och Bella. Jag blir väldigt spänd när jag rider med andra i grupp, så tänkte ta det i egen takt idag!



Ny header, IGEN!

Japp, dags för en ny header igen. Efter ett tag så gillade jag inte den andra så gjorde om en helt ny istället.
Nu är jag helt nöjd iaf! :)) (Bilderna kommer ifrån skolan och jag är inte helt seriös (a)


puss


21:38

Var ute i skogen med Bella igår och kantrade. Shit vilken träning det var! Vi hade korta läder och galopperade en stäcka två gånger fram och tillbaka. Vi skulle galoppera i en låg form i lagom takt och Bella skötte sig bra fast hon sprang åt sida för några stenar !? I slutet längde jag tyglarna och hon fick öka farten vilket Bella älskade. Nu har jag en sån träningsvärk så jag knappt kan gå. Hela min rygg värker plus nacke och benen. LOVE IT!

Idag blev det ett trav och skritt pass i paddocken och i slutet kändes hon väldigt mjuk och lyhörd.

Sen hem och duscha och käka sen kom saknade Danni hit och vi pratade skit och kollade SATC 2 :)) ♥


Ledig!!

Hoppträningen igår gick bara sååå bra! Dukitg häst och kände igår att det faktiskt händer något efter våra hårda träningar med att hon ska vänta och igår gjorde hon det mycket bättre! Vi hoppade en bana på 80 cm och med vatten matta och hon kollade inte ens. HAPPY :))*

Idag har jag varit på stan med mamma, blev en hel del shopping. En kofta, stickad tröja, halsduk, strumpbyxor, knästrumpor, halsband, ring och en t-shirt. Mycket nöjd, så nu blir det käka och ta det lugnt. Har stallfodring ikväll sen får vi helt enkelt se vad som händer!


7e Oktober

Ridpasset gick ju sådär igår. Började med att skritta fram ute och Bella var ganska fjantiga för att det blåste så mycket och tyckte sej se saker överallt. Sen blev det ett kort pass i paddocken. Jag kunde inte riktigt fokucera och hann inte rida så länge vilket gjorde att vi inte riktigt arbetade igenom allt. Men är nöjd ändå och idag laddar vi upp för hoppträning. Hoppas det går bättre idag än sist! Blir att hoppa mera i trav idag än galopp.

Ny header





Kändes att det behövdes något nytt i bloggen! Blev ganska nöjd iaf! :)

5e Oktober

Igår tog jag och Sara en promenad med varsin häst. Och när vi väl knallar runt hörnet ute i skogen står det två älgar. Dom stod unegfär 100 meter ifrån oss och bara kollar, ganska söta djur det där! Bella tog ingen notis om dom utan ställde sig istället och åt. Söt häst och feeeet! Men till slut sprang dom in i skogen och vi gick tillbaka.



Gammal bild från hälsingland.

4e Oktober

Igår blev det en tur ut i skogen och red till hindrena och hoppade lite. Det gick faktiskt jätte bra. Märkte att när jag rider i mot hindret i trav så väntar hon in mig. Men när vi kommer i galopp så drar hon. Så hoppade ett par språng och det gick jätte bra. Duktiga Belliis! :-)


days

Dagen har rullat på, började dagen med att åka till stallet vid 9. Morgon pigg eller vad!? Men lika bra att gå upp när man vaknar 20 min innan klockan ringer. Blev ett ridpass i paddocken och idag fick jag min första WOW känsla när jag red! Jag tänkte galopp så börjar hon galoppera! Min häst är grym och vi har kommit så mycket närmare varann och snart kan vi börja kommunicera på riktigt!

Sen blev det tåget in till stan för att leta efter en present och köpte även jeans och en mössa. As nöjd med grejjerna. :)) Nu har jag ätit massor med tårta och god mat så det räcker för hela vintern. Och ett stort Grattis till min pappa som fyller år idag! ♥

JB









En dag i studion på John Bauer.


Only Girl



Upside Down

RSS 2.0