Julafton

Jag är så ööööööverlycklig! Har hitills fått precis det jag önskat mig! Är verkligen helnöjd över denna dag. Men kommer även fira imorgon också och då blir det med mammas sida. :-)


Dan före dan

Känns skönt att slippa stressa med julhandeln sista dagen innan julafton. Jag var klar i god tid för en gång skull så idag var jag bara ner på stan för att agera smakråd och hänga med vännerna. På vägen hem köpte jag även en julklapp till mitt hjärta, 3 påsar morötter som hon ska få imorgon! Hoppas dem smakar gott bells!
Nu på kvällskvisten har vi suttit och skrivit julrim på julklapparna. Om jag får säga det själv så är jag lite stolt över mina egna rim. Jag som trodde att jag var urdålig på sådant! Får hoppas mina familjemedlemmar håller med mig bara...

Nu blir det snart att sova, för imorgon ska jag gå upp tidigt och börja min julaftons morgon med en barbacka tur på min prinsessa. ♥


Tomten: Jag vill ha såhär mycket snö imorgon när jag vaknar :)))

Tisdag

Nu är det tredje gången som jag tappar bort min mobil på två dagar. Orkar inte ens ta mig tid att leta efter den längre. Den får ligga där den ligger, den kommer nog fram så småning om.. I alla fall så var det sista skoldagen idag, vi hade en lektion som ingen gjorde någonting på. Så läraren gav oss gåtor som vi fick lösa istället, mycket roligare! Sen var jag ner på stan för att leta efter en mössa, dock så hittade jag inte just den mössan jag ville ha så nu har jag lite panik.. Ilandsproblemkallasdet.


HE hittade mobilen i källaren, suck.


When We Stand Together


Det är tur att jag har dig, världens bästa häst!
Tänk att ens högsta önskan kan gå i uppfyllelse, jag är lycklig :')

LUFFSENS GÄSTBLOGGISH

HEJ :D
Jag heter luffsen och är en trevlig man på 13 sommrar ;)Fick ett exklusivt erbjudande av Rosie her self att gästblogga lite här!!
Rossan sitter just nu på sitt rum och kollar på film och är såklart inne på ansikt buken,trevlans!!
Idag har vi också fått granen klädd lite fint sådär :D Jag är inte så duktig på att blogga så jag bjuder på en väldigt fin bild från utlandia .

4e Advent

Imorse så kände jag mig ungefär såhär: ALDRIG.mer.alkohol...
Sen tog jag mig en ordentlig frukost och en dusch och kände mig lite bättre ungefär 3 timmar senare. Så pallrade mig i alla fall ner på stan för att julhandla. Så nu är det vitt på marken, julgranen är pyntad och alla julklappar klara. Julkänslan är äntligen här!

FÖRE


EFTER:

Lördag

Har varit effektiv den här morgonen och vaknade utvilad redan en timme innan klockan skulle ringa. Sen åkte jag ut till stallet och fixade allt till hästen. Hann hem en halvtimme innan än vad jag planerat vilket resulterar till att jag för första gången har god tid till att välja kläder och fixa mig.
Snart blir det först att åka till Surahammar för att äta middag och sen vidare till fest med mina bästa! 


I brist med bilder på mig själv så får ni en gammal, HE

Inspiration


Twitter

Har precis skaffat twitter, får se om det är någonting för mig. Men tänker i alla fall göra ett försök. 
Idag är det fredag och det betyder ju vanligtvis hälla i sig alkoldrycker och gå lös på krogen. Men inte idag, inte för min del. Idag lutar jag mig tillbaka och sätter på mig myskläderna och kollar igenom en rad filmer. För jag ska nämnligen festa imorgon med mina underbara fina vänner, så då behöver jag vara utvilad! 

Juste, Idag bokade vi även en resa till Grekland, vi kommer att åka till härliga Zakynthos och vara borta två veckor. Känns skönt!


Så Cya!

Funderar..

på om jag ska börja blogga seriöst eller att sluta blogga helt. Det kan bli kul men samtidigt jobbigt att behöva uppdatera så mycket.. Hmm...

I alla fall så har dagen rullat på bra. Timmarna på praktiken går så sjukt fort och imorgon har vi redan varit där i två veckor. Det känns väldigt kul att få göra annat än att sitta i skolan. Plus att man får lära sig så mycket nya saker.

Nu på eftermiddagen så har jag varit ute vid stallet och pysslat om min prinsessa. Hon går just nu på vintervila och har gjort det en vecka. Så idag tänkte jag bara gå lite med henne i paddocken. Men sen fortsatte det med att jag hoppade henne i longerlina eftersom hon hade så mycket energi. Vilket hon tyckte var jätte kul, alltså verkligen JÄTTE kul och visade det med en rad bakut sparkar och bockningar... soet hezt.

Men nu blir det film, antingen Star trek eller tomten är far till alla barn?


Lycka





21:36


Lyssnar på Justin Bieber och pluggar svenska C hihi ♥

19:35


I´m addicted ♥

Reload

Hejhejhejhej.
Är typ sjuk osv.. annars har min helg varit kul. Festat, käkat julbord och bowlat. Hade taggat som fan för bowlingen eftersom jag kom tvåa senast vi var på Strike. Sen ligger man SIST av alla 13 personer, till och med farmor har fler poäng än mig, då kändes de inte bra. Så jag blev lite arg och det resulterade till att jag vann andra ronden över min bröder. KUNG! 

Ja och hästen travar på och bilen rullar, i hyffsat skick. 


En smickrande bild på bellson ♥

RSS 2.0