27e Februari

Igår blev det uteritt med några i den höga snön och pinnen tyckte det var skönt att få röra lite på sig efter han har fått stått. Sen var det hem ganska snabbt och fixa sig och packa. Sen åka till hallsta och hem till Alice. Trevlig kväll blev det iaf! :) 

Nu har jag kollat på New Moon också, lite efter men iaf så tyckte jag att den sög till skillnad från Twilight.

Har inget vettigt att skriva direkt känner jag, men nu blir det käk sen får vi se vad som händer! :)


26e Februari

Nu på morgonen blir det 3 timmar med Webbdesign och en lärare som spelar musik på sin Ipod och lär oss luriga korttrick! Sen blir det lunch med Jenny nere på stan :) Sen efter det blir det 3 timmar med Datorkunskap och en lärare som fattar lika mycket som mitt förra marsvin. Sen en kväll med mina saknade tjejer och LOV! :D

Det är +0 grader ute och snön smälter bort, I´m so Happy! :D

Pluggis!?

Woho duktig tjej jag har äntligen börjat på sagan och för tillfället är jag helt inne i den. Nu vet jag exakt hur den ska bli! hihi vem hade kunnat tro det? Nu ska jag fortsätta för vi slutar om en halv timma! :))

L o v e


Min fiiiina underbara häst! ♥ 

Nu ska vi skriva en saga eller myt på svenska och har ingen aning om vad jag ska skriva! (y)

25e Februari

Igår så var det stallmöte i stallet och pga att det är för mycket snö på ridhustaket så är nu ridhuset stängt. Så nu blir det att rida ute! härligt i -20!!! -.- Iaf så var hovslagaren ut igår så nu är han fin och fräsch på fötterna.

Igår fick jag också reda på att jag fick MVG i datorkunskap. :)) Har lilla jag blivit en pluggis!? nej..

Idag kommer älskling hem till mig. Det blir bäst! Sen imorgon är det fredag sen lov fyfan vad skönt jag ska verkligen sova ut och bara ta det lugnt.



Bild från Thailand. Skulle inte skada med lite värme nu?

24e Februari

Haha snacka om duktig häst man har, han har haft sönder två av sina grimmor och den tredje och sista är borta. huh hur lyckas du pinnen? :) Sen gick vi på promenad i Björnö skogen och det tyckte pinne var kul haha han gick och åt pinnar. haha lite komisk PINNEN ÄLSKAR PINNAR. :D

Men nu ska jag kolla på film utan min älskling som jag inte kan träffa idag :( Tur att man kan ringa! ♥

8

8 helt underbara månader med min älskling idag! ♥


23e Februari

Har haft en full dag idag, har inte hunnit skriva ett enda inlägg enda tills nu. Iaf så började dagen med friluftsdag ute på björnön med skolan. Och skulle ha med oboy och såklart så koka mjölken över, Duktig! Sen gick jag ner till björnön ( ännu mera dukitgt, fast det är inte spec långt hehe ) kolla när dom åkte pulka och satt och frös lite grann och skulle gå in i värme stugan som inte ens var varm (y)
Sen sluta en timma tidigare och hem och kollade igenom alla program av Ponnyakuten på SvtPlay och kan säga att det är värt att kolla på om man är hästintresaserad, man lär sig bara av att kolla på programmet!

Sen hjälpte jag pappa att få upp min nya tapet på väggen, fifan vad bra det blev! Bilder kommer sen! :)
Sen gick jag även förbi stallet och hälsade på min bebis och linda om hans svullna ben och borsta av han. Alla hästarna hade rymt ifrån hagen också... typ 3e gången eller nåt!?
Hem och fixade det sista i rummet och ställde iordning allt. DUKTIG CHHHEEJ VAVAVA :D

Nu blir det lägga sig i sängen och sova puss! ;-)

22a Februari

Happ en ny dag då. Idag har man haft matte i skolan men räknade inte så mycket eftersom vi gjorde annat på lektionen och vi hade ingen lärare! :) Blev inlinadad i papper hah!

Sen var det idrott i Hakonhallen och idag blev det handboll, haha fan snacka om NOLL bollkontroll och NOLL bollsinne, stackars mig fick bollen på samma finger två gånger. ja det är väl bara jag som lyckas....
Sen hem och ut till hästen. Ser att min häst har blivit svullen igen i benet. :( usch vad jobbigt, vi hade precis kommit igång efter förra svullnaden och nu kommer det en ny.
Tappat en sko har han också gjort så hovlsagare ska komma ut.

Igår blev det såklart ingen läsning i engelska boken och har fortfarnde inte börjat. Kanske dags att göra de!?


ÄLSKLING♥

21a Februari

I fredags var jag ut till stallet och hoppade med pinnen det gick suuuuper bra. Han kändes mjuk och fin! :)) Bilder kommer sen så fort jag får dom!

Idag fick jag testa på att rida islandshäst för första gången också, kändes väldigt annorlunda mot "stora" pinnen har liksom inte ridit en annan häst på 2 år sen sitter man upp på en liten sak. Men kul att få kända på något annat och galoppera runt i snön var väldigt kul! :)



Bild på hästen jag red :)

Nu blir det läsa min engelska bok och duschen!

19e Februari

Första gången EVER, jag satt och pluggade igår enda sedan halv 5 till typ halv 8 och gjorde inget annat än att plugga! Annars brukar jag alltid logga in på facebook eller något annat.

Ialla fall så är det freddddddddaagg idag fett bra!! Jag ska gå och köpa godis också har typ aldrig varit såhär sugen på godis som jag är nu. Ville ha redan igår men pappa vägrade åka med mig ner på ica för att köpa godis!

Sen blir det ridning tror jag benet gör inte lika ont idag så tror det blir ridning sen sköönt :)
Sen kommer älskling hem till mig. myyyys♥

Nu ska vi ha Webbdesign hela dagen alltså i 6 timmar, känns som att det kommer bli liiiite tjatigt! (y)



Sööööta carro ♥

Bankok


18e Februari

Lyckades bli sparkad av en häst igår så nu har lilla jag ont i benet. FAN
Jag var i alla fall lite duktig igår och målade mina lister vita så nu är det fint i mitt rum. Sen kommer förhoppningsvis min nya tapet upp i helgen. :D



Saknar min söta Pipen R.I.P :( ♥

17e Februari

Har webbdesign och går igenom samma sak som vanligt, body,wrapper,huvud känns som att man kan det där ganska bra nu.

Jag ska sitta kvar idag efter skolan för att plugga matte, duktig chej! :) Sen blir det ridning och måla mina lister.


Semmeldagen

Red pinnen idag och han kändes fin men är fortfarande väldigt trött. Han får jobba på ett helt annat sätt än vad han var van vid förut. Men nu ska vi sätta igång på riktigt och det ser jag fram emot! :)

Sen åkte jag med pappa idag igen och kollade på tapeter och nu köpte jag en! En jag hade kollat på redan tidigare men var osäker på om jag ville ha eller inte. Men nu bestämde jag mig.

Åt semla idag också eftersom det är semmeldagen men det känns inte som att det behövs egentligen haha. Är ganska trött på semlor och speciellt mandelmassa!

16e Februari

Alla ♥ dag spenderades med min underbara älskling. :)

Igår var jag i skolan och hade matte prov eftersom jag inte gjorde det förra veckan. Och det gick väl sådär. Hade kunnat pluggat lite mera kanske hehe. Sen var det idrott och då spelade vi innebandy. Vi skulle vara i Hakonhallen och vi hade ju lite svårt att hitta dit först men Bytingen fixade de!

Sen åkte jag med pappa och kollade på tapeter till mitt rum och hittade en jag kanske ska ha eller hittade två ifs. Men ska kolla på fler idag. Sen åkte vi till ikea och köpte en ny spegel och en tavelram.


13e februari

Är själv hemma hela helgen med Älskling och sandra :)
Har kollat igenom ett x antal filmer och snart blir det käk. Sen dra hem till carro för party :) Hörs!


Stan

Har nyss kommit från stallet och har avmaskat pinnen, vilken duktig häst jag har som svalde allt och inte spotta ut någonting hihi :*

Stan idag med bästa anna :D har alltid lika kul när jag är med dig spelar ingen roll vad vi hittar på alltid så har vi någonting att skratta åt. Haha saknar våra tider! <3
Lyckades hålla mig borta från att köpa massa onödigt idag. Duktig chej!

Nu blir det snart krypa ner i sängen för imorgon ska jag nämligen gå ut och gå med min häst innan skolan. :) Så där rök min sovmorgon ;-)

11e Februari

Åååååhhhh vill så mycket sluta skolan nu! ♥
Imorgon är det Temadag som gäller (y)

Det går inte att lägga upp bilden på min söta snus mumrik som jag har ritat. Bajs!

11e Februari

Idag har vi medieproduktion (tror jag) och idag får vi faktiskt lära oss något! gr8!

Efter skolan ska jag ner på stan med anna. Hade ju sagt att jag ska köpa ett objektiv för mina pengar så ska försöka att hålla mina pengar i styr och inte slänga ut dom på något onödigt. Lycka Till!

Berättade igår att jag skulle fixa i rummet och hur långt tror ni att jag kom? Ingenting blev gjort. ;-)
Spar det till helgen istället tänkte jag.

Svullnaden på pinnen har gått ner så idag avmaskas han och på lördag sätter vi igång med ridningen igen härligt ska bli kul. har saknat ridningen.

Söt häst!

Har pulsat runt i snön idag med hästen, haha mina söta häst vägrar gå i den höga snön så han prejjar ut mig så han kan gå på den upptrampade stigen och jag får gå i den höga snön och håller på och dör. Söt häst man har! ♥

Nu ska det fixas lite i mitt rum. Får se hur långt jag kommer! ;-)


10e Februari

Har äntligen frisknat till så idag sitter jag i skolan och har avklarat mitt första prov! Tror det gick ganska bra faktiskt för att ha börjat plugga igår. Nu är det bara matte provet kvar, och kanske ska oroa mig för det istället för matte är inte min starka sida direkt!

Igår kväll gick jag förbi stallet och kollade till pinnen. Svullnade hade faktiskt gått ner väldigt mycket och det känns skönt :) Även om han fortfarande är lite varm på benet. Men vi tror att han fått en spark i hagen. Men om några dagar är han tillbaka igen!

Stog och väntade på bussen imorse i snöstormen och kom på att det är jag som har intaget idag! Känns kul! eller inte.. Som tur är ska jag ialla fall träffa min älskling en snabbis efter stallet. :*

Nu börjar min lektion igen, cya ;-)


9e Februari

Återigen en ny Design. Och nu är jag helt nöjd!
Blev lite finare med färger!
Är hemma och sjuk idag igen. Suck böjar bli tråkigt att bara ligga hemma.
Slank i alla fall förbi stallet imorse och tog av lindorna på pinnen och han är fortfarande svullen så nu är det dags att ringa veterinären så vi får klart för vad som har hänt.
Har försökt att plugga också men gick sådär. Jag behöver plugga eftersom jag har TVÅ prov imorgon. Matematik och programhantering? tror jag. Vet inte vilket ämne det tillhör när det gäller Sandros lektioner. Och sen behöver jag städa och fixa och ställa i ordning i mitt rum men vilket jag inte riktigt orkar just nu.


Ge mig sommar nu!

8e Februari

Spelade poker igår kväll blev tyvärr bara en andra plats ;-) Men så går det när det bara handlar om tur och när man bara får skit kort!
Idag har jag bara legat hemma och kollat på film och tagit det lugnt och försökt bli frisk.
Men bara för att man är sjuk så kan man ju inte hoppa över hästen så gick dit och fixade allt och gick ut och gick en liten sväng med hästen. Mera svullen idag och varm idag igen :( Fan!
Får ringa en veterinär som får komma och kolla på honom..
Funderar på att ta ett bad och få bort min förkylning nu. :-)

8e Februari

Blir att ligga hemma idag eftersom jag fått feber och halsont. Inge kul :(
Min häst är fortfarande svullen i benet. Vi får se hur han mår idag.


Ny Design!

Ny Design! Vad tycks? :)
Ser min blogg såhär ut för dig också?
Om inte tryck f5!




6e Februari

Fredagen var Jb lediga från skolan det betyder alltså en skööön sovmorgon sen gick jag till stallet och fixade åt min häst och sen kollade på tävlingar och fotade pinnen i hagen. :)
Sen åkte jag hem till Älskling och sov där och sen på lördag så åkte jag hem igen. Pinnen var svullen i benet så gick förbi och kollade hur det var, svullen och varm usch :(
Imorgon söndag blir det vara funktionär på tävlingarna och sen åka hem till Älskling igen och sova där till måndag :)








Thihi min häst är ju ganska söt och han gillar att bita i Grålles täcke :*

4 Februari

Har haft lektion sen tio över 9 imorse och vad har jag lärt mig? INGENTING..
Istället sitter jag och filar på min blogg och fixar om lite. Men allt är inte klart än. Ska göra en ny header också när jag orkar sätta mig ner och göra en. Känns som om bloggen är helt kladdig just nu men ska snart fixas till!

Skulle egentligen blivit stan idag med änniii men eftersom hon är sjuk och Filippa så blir det istället att gå till stallet.

Nu ska jag längta till pannkakorna vi får till lunch och lyssna på musik!


Randigt

Blir antagligen köpa nytt objektiv!


Happens

Det händer lite grejjer på bloggen nu iaf! Lite snyggare, mer kommer! Nu slutar jag för dagen.

Be With You

Snön vräker ner som den har gjort i någon vecka nu. Snälla ge mig sommar!?


WRAPPED AROUND

Åhh kan inte min huvudvärk försvinna?
Ridningen och allt gick bra men för första elr andra gången i historien så vägrade pinnen att trava. Vet inte riktigt vad han höll på med men han var lite slö men efter ett tag kom han igång och då jobbade han på väldigt bra! Red utan stigbyglar på min skumpiga häst så träningsvärken kommer antagligen sitta fint imorgon. (y)

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ligga i sängen.

 Cyaaaa ;-)

Facebook?

Happ det var väl endå dags för även lilla mig att skaffa Facebook så nu har jag gjort det!
Vet inte om det är min grejj men det märker vi väl snart :)

Slutade skolan tio över tio idag ganska skönt. Efter det gick jag och några Bytingar och lånade Engelska bok som vi måste läsa. Suck hatar Engelska fattar endå inget.. Sen träffade jag saknade Danni nere på stan för att ta en fika och snacka om allt. Väldigt Mysigt :)
Sen blev det ta bussen hem och nu sitter jag här i min säng och gör.. Ingenting? Jo väntar på älskling som ska komma förbi en stund sen ska jag till stallet och ta hand om min häst!



Julafton i Thailand :)

Cy A

Right choice

Plugga Engelska nästan hela kvällen igår har inte pluggat så mycket på länge till slut blev jag helt tokig på skiten.
I alla fall så hann jag med en runda förbi stallet och kollade när Filippa red och kollade på en knöl pinnen hade fått på halsen. Antagligen från Cheddar i hagen eftersom MARIA SLÄPPTE UT HÄSTEN I FEL HAGE inte lite irriterande!!

Iaf så ska vi ha engelska prov nu vi får se hur det går! (y)



Cya

Soulweeper

Helgen är över. Helgen har varit lugn har ätit restaurang vilket var väldigt gott, var fortfarande mätt när jag vaknade på söndagen! Åkte också ut till Berg och hälsade på, trevligt!
Lördagen blev det också färga håret eftersom jag inte fått tid till det innan. Nu syns inte utväxten lika mycket (y)
Sen hem till Oliver på söndag och kollade på Sommaren med Göran för andra gången. Lika bra även denna gång!

Idag skolan, hade fotboll på idrotten och jag rekomenderar inte att spela fotboll utan skor, men fick låna klaras skor efter typ halva lektionen. Bättre än inga i allafall. Saknar fotbollen lite måste jag medge men är man bollrädd så går det nog inte så bra och väljer hellre hästen före en ful boll.

Nu blir det plugga till Engelska provet vi har imorgon! Det kan behövas! Har lite annat som också måste göra och kan ju säga att det inte är ofta jag behöver plugga så det är väl bara att ta tag i det!

Cy A

RSS 2.0