skolan jaa..



Jag vill ha sommar, sol, värme och sommarlov!! SOMMAREN 2010! ♥

Bellis

Idag blev det en ridtur med Bella. Vi skrittade bara ut en sväng runt och hon skötte sig bra. Även om hon var lite spänd och nyfiken på allt nytt runt omkring. Skrittade en runda som jag ridit med ridskolan en gång för flera år sen och då trodde jag verkligen inte att jag skulle komma med min egna häst idag. Är verkligen lyckligt lottad som har min fina Bella! :-)


30e Augusti

Skolan nu. Sitter och gör en planering för Matte B.. Blir inte alls taggad på att börja plugga igen..

Blir ut till stallet idag och tror det blir en liten skritt tur ut i skogen. Synd bara att det var 5 år sen jag red där och det var med ridskolan. Så har ingen aning om vart man kan rida. Så lär väl se om man hittar hem igen men lokalsinnet är ju skapligt bra iaf.. Ibland ;-D



Bild från Grand National 2010

29e Augusti

Första dagen på väldigt länge som jag absolut inte har något att göra och det är så himla skönt. Idag ska jag bara bli hemma och ta det lugnt och vila för skolan imorgon..

Var ut till hästisen på fm och hon såg ut att ha kommit till ro och idag fick hon gå ihop men en ny kill kompis. :-)

Sjukt kul kväll igår!













Fina tjejer!


19:30



NU KÖÖÖÖÖÖR VI BRUUDAR!!!

28e Augusti

Nu står Bella på Hallsta ridklubb. Flytten gick bra och vi får hoppas att vi trivs bra där nu. Fast saknar Hamre lite grann redan. Hade lite svårt med alla nya saker som med fodringar och sånt men man vänjer väl sig med det som allt annat som förändras. Livet är inte längre lätt..

Idag är det lördag och det betyder att jag och bruudarna ska ha skitans kuul! ;-)



Jag och Jenny i Turkiet! ♥


Times goes by

Det värsta som finns är när klockan ringer på morgonen! Hade verkligen ingen lust att gå upp imorse. Men men måste ju komma i tid till skolan så det var ju bara att gå upp. Sitter i skolan nu och ska ha Engelska? tror jag..

Nu är det iaf färdigt och bestämt. Imorgon lördag flyttar jag min häst till Hallsta ridklubb. Eftersom jag kommer att bo hos mamma i hallsta ett tag fram över så blir det för jobbigt att pendla från hallsta till västerås varje dag. Vill egentligen inte flytta henne eftersom jag trivs så himla bra på hamre. Men blir nog bra i hallsta med! Men kommer att flytta tillbaka till Hamre igen efter ett par månader när jag flyttar tillbaka till Västerås igen.
Så idag blir det att åka ut till hästen och rida för hovslagaren kommer och slår på en ny sko i em. Sen blir det att förbereda allt för imorgon. Ska ha stalljouren på lördag fm så det betyder att jag måste åka till stallet vid 7 från hallsta! Wei...




Bella på sommarbetet.

26e Augusti


Amazing

Skolan på fm och lika slappt som vanligt. Fick sitta och leta efter något snyggt teckensnitt och hitta på ett namn. Wii värd dag sen blev det ut till bella bus. Ingen ridning idag eftersom hon har tappat en fram sko! Bara att slå en signal till hovslagaren suck...

Sen vidare ner på stan för att kolla synen till körkortet. Härligt att höra att synen var bra! Var lite rädd där ett tag att den blivit sämre ;-)

Nu blir det byta om och möta marcus och dra till Jenny och Fabbi! :-)


25e Augusti

Åh äntligen så är min älsklings dator tillbaka i trygga händer! Har saknat den mer än skolan ju. Det betyder alltså att jag har tillbaka Photoshop och nu blir det redigering av bilder och ny header Woho! :-D



jaha..

Jahapp då var man tillbaka i skolan igen då. Första dagen och vi gjorde inte så mycket mer än att prata..
Bästa sommarlovet har man haft iaf och saknar det redan :( Bara att räkna ner dagarna till höstlovet nu då! ;-)

Ridningen gick ap dåligt idag, hon lyssnade inte på skänkeln och hade dessutom inget spö vilket inte gjorde det lättare för mig så kommer förmodligen ha tränings värk i benen imorgon. Så imorgon blir det att komma ihåg Dressyr spöt!

Saturday

Gårdagens ridning gick väldigt bra. Red bara i skritt och trav och hon jobbade på väldigt fint. Idag blir det vila för hennes del. :-)
Kvällen sammanfattas som väldigt trevlig med lite sömn!


Dreamer






21a Augusti



Usch vad jag tyckte synd om den här hästen som vi träffade på i Turkiet. Vi säger över 40 grader mitt på dagen och sanden är stek het så du kan knappt gå i den. Hästen fick ha den där tunga sadeln på ryggen från morgon till sen kväll och under den ligger en tjock filt som gör att hästen ständigt svettas. Han kommer ner på stranden och låter hästen rulla sig. Hästen reser sig upp och han borstar knappt av någon sand och lägger sedan på sadeln med allt sand under som skapar skav. Låter folk i alla storleker rida på hästen i 40 graders hetta och vill inte hästen springa så hade han sin pinne som han piskade på med. Inget vatten och ingen mat vad mitt öga fick se. Gick man närmare hästen så hade han stora sår efter piskan, skav över princip hela kroppen, intorkad sand överallt. Revben syns och rumpan bildar en trekant och han hade sol eksem runt mulen.

Det värsta är väl att dom inte vet bättre hur man ska behandla en häst rätt..

Turkiet







Gamla ruiner



Kisse miss



Stranden som vi låg på

18e Augusti

Var ut till stallet på fm och idag blev det ingen ridningen eftersom hon blev ganska trött efter gårdagens hårda ridpass. Så gick ut och gick med henne istället.


happiness



Turkiet ♥


17e Augusti

Njuter av sista veckan på sommarlovet. Så kommer upp en sväng bilder! :-)





På planet till Turkiet.


HEMMA!

Nu är man hemma igen efter en sjukt skön och rolig semester! Över 40 graders värme varje dag och sol och bad! Veckan kunde inte ha blivit bättre! :) Synd bara att komma hem och det är skit väder hemma och sista veckan innan skolan börjar desutom.. Menmen upp med humöret!

Bilder kommer imorgon när jag laddat upp dom. Cya :-)

7e Augusti

Torsdagens ridpass var pannkaka.
Igår gick jag ut och gick med henne.

Nu ska jag börja packa till Turkiet, för klockan halv 1 åker vi hem ifrån och halv 5 går planet!
Ska bli sjukt skönt och bli borta en vecka. Fast kommer sakna min häst och pojkvän! :*

Nej nu ska jag packa för har inte ens börjat. He he. så går det när man aldrig har tid över... ;-)

Hörs ha det bra hemma i sverige!


5e Augusti

Väldigt trevlig kväll igår hos Jenny. Vi taggar till Turkiet, sista minuten resa som mamma bokade tidigare i veckan. Så åker på lördag och blir borta en vecka och det ska bli så himla skönt! Är trött på regn vädret nu. ;-)

Snart blir det åka till min sötis häst och har intaget idag, hehe tur att det blev fint väder idag då! (y)


Do not touch me

Nyss kommit hem från stallet och till min lättnad så hade svullnaden gått ner väldigt mycket så hon var knappt svullen alls. Så jag tog ut henne och gick med henne en halv timme idag med. Tror hon blev svullen pga att hon har tappat båda bakskorna och hon är väldigt ömfotad.

När jag skulle ta bussen hem sen så satt enligt mig världens största geting i bussen. Han var nog seriöst 3 cm lång och stor som en flodhäst. Trodde jag skulle kissa på mig och såklart ska han sitta bredvid mig i bussen och ingen annanstans på alla 50 platser. Trevligt sällskap.

Nu blir det lite käk och sen hem till Jenny! :-)


4e Augusti

När jag kom ut till stallet igår så såg jag att Bellas ben hade svullnat upp. Så det blev ingen ridning utan fick gå ut och gå med henne. Får hoppas att svullnaden gått ner idag.

Har ingen vidare inspiration till att skriva så ska fortsätta mysa med min pöjk. Hörs!


2a Augusti

Månaden är redan Augusti och känns som att hösten snart är här. Bara någon vecka kvar sen börjar skolan igen. Både jobbigt och kul.

Vi var som sagt och hämtade hem hästen idag från betet. Tror hon tyckte det var ganska skönt att komma hem till sin box igen. Hon såg iaf skapligt nöjd ut! :-) Iaf så är hon inte någon som gillar att stå i transport och ännu jobbigare tycker hon att det är när det går sakta. Såklart så hamnade vi i en bilkö med hästen. Men hon skötte sig bättre än väntat så får se det som en bra träning för henne.
Glömde såklart att ta med mina nya saker till stallet idag. Men ska försöka komma ihåg det till imorgon!
 
Fick äntligen sitta upp och rida igen efter ungefär 4 veckor. Haha jag kände mig verkligen som en nybörjare. Trodde inte man kunde glömma det på så snabb tid. Men efter ett tag så smällde det till i huvudet sen kände jag precis och hon jobbade på fint idag. Men en aning slö var hon men inte så konstigt efter en sån vila!

Nu ska jag gå och lägga mig efter filmmys med Jenny och Erika. Vi hyrde en Rysare men som inte alls var så läskig som den såg ut på framsidan. Men bra var det iaf. Godnatt!




Solo

Wii imorgon hämtar vi hem hästen från betet! Ska bli så skönt att få sätta igång med ridningen igen. Min Bella har fått lite häng mage också haha men det är mest bra eftersom hon har svårt att lägga på sig. Sen ska jag naturlightvis testa alla nya saker på henne! :-)

Nu blir det duschen, cya!

RSS 2.0