31a Juli

Efter en skapligt seg dag så drar jag till sara! Hörs :-)


sweet

Vilka fantastiska djur vi har, vi häst människor! :-)


regn♥

Dagarna rullar och dålig uppdatering blir det. Men det är sommar och njuter hellre av den än att sitta vid datorn!
Nyss hem kommen från Sura, nu blir det käk sen dra hem till Jenny! :-)

TjillevippeN!


splash



ps. Jag saknar min fina häst. Vi åker förmodligen och hämtar hem henne ifrån betet på söndag eller måndag! :-D

30e Juli

Vi lyckades se tre älgar också, två stora och en liten bebis. Tyvärr så var det väldigt mörkt ute när vi såg dom så bilderna blev väldigt mörka och sämst skärpa :(


Hälgina



Hälge Junior


29e Juli

I den här stugan bodde jag och Oliver. Vi hade ju som sagt ingen el, så alltså ingen dusch, ingen toa, ingen tv, ingen dator, inte ens en lampa! Vi hade iaf en radio på batteri ;-)


Bilden togs när det var ganska mörkt ute så därför den inte blev så bra.

Och så hade vi med oss Olivers fyrhjuling upp.





Ja till och med jag körde, + att jag hade en alldeles för stor hjälm på mej!




Tillbaka

Nu är jag hemma igen efter 5 dagar uppe i Hälsingland. I en stuga mitt ute i skogen utan el eller dusch, det var inte det lättaste. Bilder kommer senare när jag hunnit lagt in dom på datorn.

Nu ska jag åka och kolla till hästen, hörs! :-)

Rock


23e Juli

Hemma igen från Göteborg. Skapligt kul att få gå lös på shoppingen och fick häjda mig själv när vi kom till häst sakerna. Kunde knappt gå där ifrån tills jag tvinga mig själv :(
Häst saker som jag köpte var iaf: Ett träns, lädergrimma, regntäcke, reflexer, ridjacka, ridtröja,ridstrumpor och ridvantar. :-)
Och en himla massa kläder också! Är väldigt nöjd med alla sakerna!

Nu blir det att fira mamma som fyller år! Grattis världens bästa mamma! :-)

21a Juli

Det var väldigt länge sen jag var uppe såhär tidigt. Om 20 min rullar vi mot Göteborg. Hörs imorgon! :-)


20e Juli

Dagarna går så sjukt snabbt så man hinner knappt med. Månaden Juli är snart över känns det som och sen är det augusti och hösten kommer. Usch inget man vill tänka på, jag skulle nog föredra sommar året om och snö två veckor över julen. Men så lyxigt får vi nog inte.

Imorgon bär det av till kära Göteborg. Det blir en dag på Ullared och en dag på Nelly. Nelly.com finns tydligen som affär nu två månader under sommaren så dit ska vi för att shoppa! :-)
Sen är vi hemma på torsdag och på lördag drar jag iväg till Hälsingland 5 dagar. Wi ännu en vecka med kameran och massa bilder!

ÄNTLIGEN nästa vecka kommer min fina häst hem från betet också. Ska bli så skönt att få sätta igång med ridningen igen. Längtar verkligen! :-)



Stockholm

19e Juli

Allsång på skansen.

När vi besökte stockholm så passade vi på att gå på allsång på skansen.
Det var ganska svårt att fota eftersom vi stod mitt i folkmassan och plus att man är ganska kort!










18e Juli

BonZ








Me,myself and I




cha

Har en väldigt trevlig tid på båten just nu det har varit soligt och blå himmel alla dagar. Vi har varit på många olika ställen som sthlm då jag och Sandra gick på Allsång på Skansen, sandham och lökholmen.  Vi har även besökt natur hamnar men vilket är ganska tråkigt enligt mig för det säger ju sig självt att det är ganska dött.. Vi har iaf varit till en mataffär och bunkra upp med godis och en egen cooola så kvällen är räddad! MMM!

Tiden har gått fort och det är redan fredag och imorgon blir det hemfärd mot sthlm och sedan till västerås för till sist landa i hallsta en hel vecka framåt. Imorgon lägger jag upp en del bilder också. Hööörs! :-)


Packar

Packar ner kläder så väskan spricker snart. Tror inte jag är ensam tjej om att packa ner hela garderoben när man ska åka iväg någonstans. Men jag säger hellre för mycket kläder än för lite. Jag lyckas ändå alltid tänka "åh varför packa jag inte ner den för!?" Så nu tar jag med allt jag behöver!
Kameran kommer såklart att följa med på resan så bilder blir det när jag kommer hem! :-)



Sundbyholms slott


12e Juli

Idag taggar vi för en vecka ute med båten. Vi ska åka till stockholms skärgård. Härligt! :-)
Får väl se vilken dag jag kommer hem men tills dess blir det ingen uppdatering!

Nu blir det duschen och sen åka hem till Västerås igen. Och titta till min fina häst också!

saturday

Igår var vi ute med båten och tog kort.





Power Meet

Godmorgon!

Har haft en super trevlig helg på power meet!! Nu är man lagom sliten efter sena nätter och skönt att få sova ut imorse. Men fortfarande trött men ska försöka städa upp rummet nu sen blir det att åka till sjukan sen hallsta. Hörs!



Haha ignorera mina flipflops!

10e Juli

Väldigt trevlig kväll igår på Power meet. Men ikväll laddar vi om och kör igen och gör det ännu bättre! ;-D

Vaknade tidigt imorse och käkade en riktigt god frukost och sedan åkte vi ut och kollade till så att allt gått bra med hästen första natten på betet. Vi åkte förbi och köpte en flyveil som var gris rosa haha! Men istället för att sätta den på grimman så tog vi ett resår band och knöt runt halsen och fram mellan öronen och sydde fast. Bara för att slippa sätta på henne grimman. Eftersom hon slängde av den flughuvan jag köpte tidigare så vågade vi inte köpa en till för risk att hon skulle dra av den med.

Men får hoppas att hon behåller denna på nu eftersom det var en väldit bra lösning!

Bete

Idag släppte vi ut Bella på bete. Ska bli skönt att slippa åka till stallet varje dag och mocka och rida. Vi får hoppas att Bella går upp sina 25 kilo nu! Hon verkade trivas bra i hagen iaf och allt gick bra vid utsläppet. Hästarna gjorde inte så mycket mera än att hälsa på varann. :-)







Bella: " Haha du kan inte få tag på mig! "




8e Juli

Godmorgon!

Idag blir det att ta ett bussen tillbaka till Västerås igen. Ta hand om hästen och rida, kanske blir sista ridturen för ett par veckor framåt. För i helgen åker hästen iväg på bete. Så hon blir väl borta två eller tre veckor på bete. Kommer inte att rida utan hon ska få gå och äta och vila upp sig för det behöver hon.

Sen ikväll blir det vidare in till stan och gå på Power meet! :-)

Converse

Måste bara säga hur fula de här skorna är. Det är inte alls snyggt, vem vill ha såna? 
Dom är alldeles för höga för att det ska vara snyggt..



Brukar inte skriva sånt här men var bara tvungen.


Hallå där kötta blåbär

Det var väldigt varmt i solen och iiiiskallt i vattnet. Men vad kan man förvänta sig i Sverige? ;-)
Sen blev det en väldigt snabb runda på stan. Funderar på att köpa en baseball jacka. Men vet inte. Tycker bara det är fjortisar som har såna och jag vill inte förknippas med dom!?

Aja hemma nu iaf så har nyss ätit sen blir det kanske att dra till brukshotellet och kolla på fotboll. Tyskland VS Spanien. Är typ 0 % insatt så vi får väl se..


7e Juli

Är hästledig idag, det är nämnligen pappa som ska ta hand om henne idag. Eftersom solen steker på så blir det en tripp till Löga för sol och bad!
Vi hörs ;-)

In my head

Gick upp tidigt imorse för att rida. Hon kändes mjukare i munnen idag tack vare jobbet från tandläkaren. Men det tar ungefär 3 dagar innan spänningarna i käkarna försvinner. Tills dess ska vi massera henne för att få det att släppa.

Nu blir det fixa mat och duscha. Sen ta bussen till hallstahammar. :-)

6e Juli

Godmorgon!

Som jag skrev så var ju häst tandläkaren här igår. Det finns tydligen bara 11 st i Sverige som gör det jobb han gör. Han började med att kolla igenom hennes mun. Och det visade sig att hon hade 3 tänder som var högre än de andra. En fram och två tänder bak. Så hon fick spruta så hon blev ganska sömnig eftersom han annars inte skulle kunna gå in i munnen på henne. Sen började han att slipa till så att allt blev precis rakt och så tänderna möttes mot varandra samtidigt.

Eftersom hon haft så ont så har hon inte velat äta lika mycket, så hon är smal nu men det kommer att ändras hädanefter. Pga tandvärken har hon också fått spänningar i käken som har gjort att hon blivit stel i bog och hals ( i detta fall vänster sida) som då gör att hon blivit sne i höger höft.

Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Men väldigt spännande att få höra hur allt hör ihop med varann. Så det är pga detta som hon har gått så högt med huvudet när jag ridit eftersom tänderna har tagit i när hon ska gå ner på tygeln.


....

Ridningen gick bra. Red mest bara igenom henne i alla gångarter. Hon var väldigt mjuk i vänster sida men i höger var hon väldigt hård i munnen och stel. Men när vi var klara var hon jätte fin.

Ikväll kommer en häst tandläkare ut för att kolla i Bellas mun. Får se hur det går..

Somebody to Love

Igår blev det en snabb longering med Bella. Tycker hon är väldigt duktig i linan. Men har ännu bara longerat i träns. Nästa gång ska jag ge mig på inspänningstyglar och se hur det går.





Idag fick dom gå ut i sin nya hage. Tyvärr blev det inga action bilder direkt.
Båda hästarna var trötta pga värmen.


Nu ska jag vara duktig och städa rummet sen blir det stallet och ridning.

5e Juli

Godmorgon!

Som jag längtat att få sova ut i min egna säng igår kväll. Men icke, värmen höll mig vaken. Det gick inte alls att sova och när jag öppnade fönstret flög det in 3488595 myggor. Som gjorde att jag fick springa runt och döda alla först innan jag skulle försöka sova. Efter det så la jag mig släckte lampan och skulle sova och när jag äntligen tror att jag fått död på alla.... BBBZZZZZZZ!




VÄRME!!

Efter två dagar i stekande sol så är jag helt slut. Har varit väldigt trevliga dagar iaf. Har inte fått sovit ut på 3 eller 4 dagar. Så blir att lägga sig tidigt ikväll. Orkar inte lägga in bilder ikväll. Så det får bli imorgon.

Höööööörs

Waka Waka


bad update

Igår blev det sol och bada på Östra Holmen och jag tog årets första dopp! Hehe 2 Juli lite sent menmen ;-)
Ingen ridning igår eller idag eftersom värmen inte tillåter.

På kvällen blev det city festivalen igen. Kollade på när Hoffmaestro spelade. Fett braaaaaa. Men sen var vi tvungna att gå... Iaf så var kvällen bra.

Nu blir det en tur med båten för att sola och bada och sova kvar.

Lovar att bjuda på lite bilder när jag kommer hem imorgon. Hörs!


City "festival"

Det blev ju en sväng på stan med Sandra och Jessica. Köpte en svart t-shirt och en bikini. Matchade en överdel med en annan underdel. Den var ju inte jätte snygg men den får duga tills vidare iaf. Var tvungen att ha något imorgon när det bär av till Östra Holmen för bad och sol.
Sen blev den en sväng förbi pöjken för att sen åka ner till City Festivalen. Vi hade tänkt gå på Rix fm festivalen men den sög ganska mycket så vi drog vidare istället.

Nu är ja hemma och dags för att dejta kudden ;-)

1a Juli

Det blev en tidig morgon idag för ridning stog på schemat. Det blev en sväng i paddocken. Idag var hon väldigt stel och hård i munnen. Men fick till slut en bra galopp och trav i båda varven. Sen var jag duktig och smörjde både sadel och träns och det behövdes kan jag lova!

Nu blir det en sväng på stan för att leta efter en snygg bikini. Vi hörs! :-)

RSS 2.0