10:09

Var hos doktorn igår på förmiddagen. Fick ta halsprov och det var ingen halsfluss, så det är förmodligen bara en vanlig förkylning. Men blir det sämre så kommer jag att få gå till doktorn igen. Får hoppas på att förkylningen släpper snart!

Ridningen gick till en början väldigt bra igår. Hon gick fint i både skritt och trav. Men till en början hade hon lite svårt att släppa i ena sidan. Men i slutet släppte det. Galoppen gick däremot inte alls bra. Då hon drog upp huvudet och iväg i galopp. Eftersom jag var skapligt trött efter en timmes pass så struntade jag i galoppen och hoppade av. Inge bra men får hoppas att det sitter bättre idag! :-)


Världens sötaste häst :*


kärlek




Tuesday

I lördags blev det en sväng förbi Glada Hästen med pappa. Fick nya ridskor, chaps, Kingsland strumpor och longerlina. Väldigt nöjd med grejjerna! Så nu blir vi lite snyggare när vi rider ;-)

Igår hade snälla Malena mockat åt mig när jag kom ut till stallet, skönt. Så var det Bellas vilodag så tog med mig kameran och gick ut en bit i skogen och tog liter bilder. Hon hade lite svårt att se glad ut i början men vi fick ett par fina bilder. De kommer upp ikväll när jag lagt in dom på datorn! :-)

Idag är jag hästledig, så dagen kommer att spenderas med matteboken, idol med jenny och lite annat fix!

C YA

Stay with me

Idag blir det åka ut till stallet och kolla på tävlingar och vara funktionär.
Sen blir det nog en skritt tur ut i skogen med Bellis :))


25e September



Idag blev det longering med Bella och passade på att ta med kameran!
Världens finaste häst! ♥

Hoppträning

Pga att jag fortfarande är sjuk och har grymt jobbig hosta så var det lite jobbigt att hålla igång under hoppträningen idag. Men det gick verkligen mycket bättre och jag red med graman. Är så glad över att vi har gått framåt på bara två veckor! Fiiiina bella :))

Life is too short

Dag efter dag händer det något nytt. Det nya är aldrig något bra, allt går bara fel.
Mitt liv har inte mycket att le åt.
Men ändå är jag så jävla glad och inget kan få mig att må dåligt just nu!

Du är så jävla grymt bra Bella och det bästa är att du vet om att jag tycker det! ♥


How much shit can I take?

Okej nu är det kanske dags att ta tag i bloggen. Börja få tillbaka mitt foto intresse igen. Byta header och få in mera inlägg. Ska försöka ta tag i det. Men nu mera tar hästen upp mycket av min tid vilket jag gillar! Men ska verkligen börja fota igen. Träden börjar ändra färg och dags att ta fram kameran och skapa något snyggt!

Jobbig morgon.. Ställde klockan på tio över 7. Vaknar tjugo över 8 och får panik.
Klockan blir tjugo över 9 och måste gå till tåget som går halv.
Plattar håret oj nu blev klockan halv 10 och tåget åkte!
Great så fick ta tio bussen och komma en timme och tjugo minuter försent! (y)


20e September

Fick hem skolfotot igår. Helt okej iaf jämfört med tidigare år när man har sett ut som en uppstoppad kyckling eller något annat liknande.
Blev ingen skola idag även fast jag verkligen behöver plugga med matten. Men hostan och febern tvingade mig att vara hemma. Så nu blir det att kolla på film och vila upp sig.


truth

Go to hell, I´m so tired of you. Ξ


varför..?

Blev inget ridpass med Karin pga att hon blev försenad så passade på att rida ut i skogen med Bella. Malena hade byggt upp ett par hinder till oss i skogen. Så red dit och Bella tyckte det var lika kul som mig även fast hon undrade vad den där pinnhögen med ormbunkar var som hon skulle hoppa över! Fniss söta hästen! :-)

Sen blev det hem och duscha och dra hem till Jenny och snacka skit och kolla på film. Drog hem ganska tidigt pga sjukdom!
Kommer hem och går förbi festen hemma och går upp och lägger mig i sängen och somnar framför en film. Tills...
Mamma: ROOOSSAAANNNNAA HAR DU WAKA WAKA PÅ DIN SPOTIFY??
Ååhh så var man vaken igen.. Alla har trevligt iaf medans jag leker dj åt 40 +are!

Hittade grymt gamla bilder från Tunisien när jag kikade igenom ett USB!



Red på stranden, usch hur kunde jag?



You make my day

Härligt att förkylningen har kommit krypandes och min hals känns som en taggtråd. Usch har inte tid att vara sjuk och inte ro att ligga still. Så det blir att proppa halsen full med halstabletter för att sen bege sig mot stallet. Idag blir det ett ridpass med Karin. Får se hur det går med min ork.

Justja jag ska börja i kickboxning igen! Måste få tillbaka min kondition och muskler så jag har något att säga till om när jag rider Bella! ;-)



Grand National 2010

17e September

Ridpasset gick både bra och dåligt igår. Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det. Men i början var hon helt stirrig och gjorde min första avramling på Bella. Tur att jag landade på fötterna ;) Men i slutet gick det bättre och fick lite mera kontroll. Men blir mera träning på lördag och då ska det ridas med graman!

Ikväll blir det myskväll med Jenny, eftersom man håller på och bli sjuk så blir det en lugn helg tror ja! :-(

11:19

Upptäckte nyss att det var ett år sen jag skrev mitt allra första inlägg i bloggen! 
Intressant att veta för den som bryr sig. Det firar vi med att fortsätta plugga med Engelskan.
C ya! ;-)



Kan lägga upp en bild som jag förevigt kommer ha kvar eftersom den inte går att ta bort från min kamera och det är verkligen en ful bild men hästarna är söta!

Grålle ♥ Pinnen

Stars

Ridpasset gick väldigt bra igår. Red i paddocken istället för ut i skogen. Red först igenom henne ordentligt sen hoppade jag ett lågt hinder på 50 cm. Istället för att rida rakt på så red jag på en skarp volt för att hon inte skulle dra iväg. Det gick mycket bättre och hon lyssnade mer på mig men hon drog fortfarande iväg om jag inte var med till 100 %. Idag blir det hoppträning med Karin så vi får hoppas att det går bättre den här gången. :-)



Kanske dags att ta lite nya bilder på bella..


15e September

Igår var det ingen vanlig skoldag utan alla tvåor var ute i skogen. JÄTTE roligt (känn ironi) och jag skärde mig i handen så nu pryder ett fint skalman plåster på mitt finger! Efter det så fick vi stå och vänta på ett tåg som aldrig kom för det blev inställt. Sen när andra tåget kom då var det ungefär samma känsla som att vara på rock konsert när alla skulle trycka sig in på tåget. Underbart!

Sen blev det kakor, redbull, cola och Idol med vänner! :-)


20:58

Blev ett ridpass i paddocken idag med Malena. Det gick skitans bra och det känns att vi är på väg åt rätt håll. Så mycket som jag lärt mig på två veckor lärde jag mig knappt på ett år på hamre. He he hamre.. (N)
I slutet fick hon leka av sig i galoppen och hoppa ett mini språng!
Imorgon är jag hästledig sen på onsdag blir det hoppa lite! :-)


Studiedag!

Veckan börjar bra med en studiedag! Dagen är fullspäckad så vi hörs ikväll! ;-)



Bästa Jenny!

Can't help falling in Love


it was just a game

Fick ett brev med en lapp där det står med stora bokstäver "PERSONALFEST!" wii vad kul tänker jag tills jag ser den rosa lappen; Tyvärr är du för ung för fest denna gång.. Jahapp gillar att vara liten...

Hoppträning gick bra. Började med en uppvärmning som gjorde att jag trodde min sista dagar var kommen för mina stackars ben. Men nej inte ens träningvärk idag? Efter första språnget säger Karin "Oj den där hästen kan du vinna Grand National med" Hihi jag vet! Men blev inte så mycket hoppning första passet men blir mer nästa gång. Dessutom har jag fått en uppgift att jobba på så jag och Bella kommer inte att bli uttråkade.

Min morgon började inte alls bra även fast Sossarna bjöd på frukost.


22:34

Uppdaterar imorgon. Ridpasset gick bra. Min fina Bella du betyder allt.

Wonderful life

Red Bella idag. Hon jobbade på jätte fint i trav och skritt. Jobbade inte henne i galoppen utan lät henne bara få galoppera på i vanligt tempo för att återfå grund tempot på henne. Sen tog jag några språng på 80 cm räcke. Shit det märktes att hon inte hoppat på länge och hon drog iväg på en gång första språnget. På det andra var jag med men hon var fortfarande väldigt svår att hålla. Men hon hoppar som en gudinna!
Imorgon blir det våran riktiga hoppträning tillsammans och det ska bli skit kul! :-D



Min Prinsessa!


09:58

Igår spelades det fotboll med mina fina vänner.
fick lite gräs fläckar på mina nya röda skor.
Snackade lite skit.
Hem, kolla på uttjatade Idol.
sooova.


7e September

Red min Bella igår. Hon var riktigt fin i både trav och skritt. Men skulle öva på galoppen och det kunde ju ha gått bättre. Hon blir som en studsboll och sen bryter hon av. Så måste gå tillbaka och hitta grundtempot på henne. Fick iaf till en bra galopp i båda varven innan vi slutade. Idag är jag hästledig. Imorgon blir det lite hoppning, måste känna på henne innan hoppträningen på torsdag! :-D


6e September

Sitter i skolan. Och idag ska jag vara riktigt duktig, ska plugga matte från kl 9 till 3. Dukitg chey! Men gjorde ungefär 2 tal förra veckan så kanske dags att komma ikapp..

Sen blir det hem och ut till stallet och rida hezten! :-D Igår anmälde jag oss till en hoppgrupp så från och med nu kommer det bli hoppträningar varje torsdag! Härligt!



Haha gullig bild!

5e September

Sammanfattar gårdagen: Ridningen gick suuper bra! Hon jobbade på bra men har fortfarande problem med galoppen. Hon bryter lätt av när vi går in på volter så måste träna på det.
Kvällen var sjukt kul och mycket skratt och trevliga människor! :-)

Dagens ridpass blev först en tur ut i skogen. Men hon är himla tittig ute så red in i paddocken för att få till en bra trav och galopp. Sen gav jag henne en belöning så hon fick galoppera fritt i paddocken vilket hon tyckte var skit kul min lilla sötnos!


10:21

Idag blir det en hästledig dag. Slutar skolan vid 4 och sen blir det träffa Jenny :-)



SAKNAR ♥

2a September

Ååååhh vad glad jag är just nu! Ridningen gick så jäkla bra och är så stolt över min fina prinsessa. Känns som att allt kommer lösa sig nu och att vi kan komma någonstans nu och vi får verkligen en bra hjälp. Fan vad bra det gick idag! :)))



Sorry för samma gamla bilder men har inga bilder på min Bella på den här datorn.

bebis



Nu är min Älskling såld. Jag hoppas att han kommer och trivas och få det jätte bra där borta! Saknar dig så himla mycket och älskar dig min fina pojke. Du är en toppen häst som förtjänar det bästa!
Jag älskar dig pinne pojken! ♥

1a September

Ridpasset gick jätte bra igår. Red inne i ridhuset och det kändes verkligen annorlunda. Har inte ridit där sen 5 år tillbaka ungefär. Och då satt man på en liten ridskolehäst. Nu är man där med sin egna och det känns verkligen annorlunda. Men på ett bra sätt!:-)

Idag fick jag hjälp av en tjej som heter Malena. Som kommer att hälpa mig att rida Bella några dagar i veckan eftersom jag inte vill ta henne alla dagar i veckan och måste hinna med att plugga och sånt. Men hon var iaf jätte duktig på att rida och det här kommer verkligen bli bra för både mig och Bella! Hon kommer att hjälpa så himla mycket och det behöver vi verkligen. Kände mig ungefär som en nybörjare idag på häst ryggen och kommer behöva att börja om från början i princip. Men ska bli så himla kul och är faktiskt tagga på att få komma igång!! :-)


RSS 2.0