Heh


GRATTIS PINNEN!

hihi glömde bort att min prins blev 8 år igår,haha grattis min plutt ;)


EN GLAD PINNE

30e April

RÖSTA ROSA IMORGON KVÄLL! ;-)



Blir en stressig dag idag, men förhoppningsvis rolig och bra kväll! :) Kommer inte hinna blogga mera för den här helgen för imorgon bär det av till Strömstad och kommer hem på söndag. :)


Dagens Ridpass

Idag var vi ut och klättrade i skogen. Han skötte sig jätte bra och tyckte det var jobbigt. Precis som jag ville! Sen träna vi också på att han skulle tänka på vart han satte hovarna. Det märktes att han fick börja tänka lite, han som är van att bara gå framåt. Sen gick vi till paddocken och trava lite. Är nöjd med ridturen! :-)


min min min



MIN MAN

29e April

ZZZZZZZZzzzzzzZZZZzzzzZZZZZzzzzzzzzzzzZZZZzzZZZzzzZZZZ
Gudarns vad trött jag är!!!
Idag blir det ridning och skola till 4!

Dirty











Smutsig häst! Måste ta lite nya pics.

Do You Remember

Nationella idag gick bättre än väntat!

Fick sluta vid tjugo över 10 och det var ju lagom skönt, sen hem och vi skulle ju som sagt springa femman på björnön. Höll redan på att dö efter att vi cyklat dit, liksom innan vi ens börjat springa! Undra vem som behöver träna upp sin kondition! haha japp så nu har vi bestämt att vi iaf ska springa varje onsdag. Härligt! (y)

Sen kom min pöjk hit! :)

28e April

Idag blir det Nationellt prov i Engelska, känns kul! nej...

Hehe efter skolan blir det glassss på donken sen ska jag och sandra springa 5an på björnön. Eller ah rättare sagt dö på 5an. ;-)

aaarrrghhh

Gud jag blir galen på min häst!!!!! Det får räcka som förklaring på mitt ridpass idag. Fast han tog väldigt fina språng över hindret!

27e April

Härligt väder idag wiho!!!
Sitter i skolan och ska skriva en argumentation sen blir det häng i vasaparken med jenny! ;-)
Sen back to the rodeo häst och idag blir det hoppning!



Hahaha kunde inte låta bli att skratta när jag hittade den här bilden i en av bild mapparna! Ser ut som att pinnen är fet som en tunna och knappt orkar gå framåt. Haha söt häst! Bilden är tagen efter han hade gått på sommarbete, smutsig är han också! :D

26e April

Min häst var helt galen idag. Vet inte vad som har hänt med honom. Vi skulle rida ut och Linnea börjar galoppera och vi travar efter. Men istället för att trava fint efter så krymper hela hästen ihop och skuttar fram och försöker trava samtidigt? Sen ska jag rida före och då börjar han resa sig. Han vägrar att ens stå still. Vi försöker trava igen men då försöker han trava och resa sig samtidigt och kryper ihop. Saktar av och han börjar resa sig direkt. Och nu gjorde han det HÖGT också, sen ner och sen upp igen och sen skjuter han iväg sitt livs första bakut! Sen så börja jag tjaffsa emot varje gång han ställde sig sen så fort jag råkade släppa på tygeln så gjorde han sig ett försök att ställa sig upp. Efter mycket tjaffs så började han lugna ner sig sen. Och kunde stå stilla och inte röra sig ur fläcken fören jag sa till. Så i slutet av passet i ridhuset gick han fint och lyssnade bra på skänkeln. Men där innan vette tusan vad som tog åt han.

Jag är trött efter allt som har hänt idag så blir nog att lägga sig tidigt!



Hihi hur kan man bli arg på en sån här sötsak? ♥

puss


Hästsport












Sen händer det sånt här ibland också..



Fotade lite på tävlingarna på Hamre. Kom ut ganska sent eller när det nästan var slut rättare sagt. Så blev inte så många bilder. Men här har ni några :)

Körslaget

Här kommer lite bilder.. Helt värdelösa bilder, suddiga, dåligt ljus och ja allt. ;))







Haha min nya Idol ♥ Nu vet jag hur sara och Fanny känner sig i klassen ;)

Dom zooma in mig i tvn så nu är man tv kändis (y)

25e April

Körslaget igår var kul. Men dum och glömsk som jag var så glömde jag min systemis hemma :( Så jag lägger upp några mobil bilder senare. :)

Idag blir det fika hos farmor och farfar, min farbror blir nämligen 50 år, Grattis!

sthlm

Idag blev det ridning ute i regnet eftersom det va fullt i båda ridhusen. I början gick det inte så bra. Skulle försöka få honom att jobba mera med bakdelen men han streta emot. Så fort jag släppte tygeln för ett ögonblick så tog han upp huvudet och svängde ut med huvudet åt andra hållet.
Sen så red jag tillbaka till stallet när ridhuset blev ledigt igen och gick in för att trava honom lite och då gick det mycket bättre. Han lyssnade men var väldigt seg så fick sitta och driva på hela tiden för att han inte skulle stanna.

Imorgon blir det vila för honom eftersom jag åker till Stockholm vid ett, mamma har bjudit med mig till Körslaget!

Nu blir det film och sova!

Projekt

Redovisning för mitt projekt i skolan. "Tips och Övningar med din häst"




23e April

Hehe idag blire tjocka, ska äta donken med Jenny. :)

Sen rida min prins :*

Förut vs Nu

FÖRE



NU


Stor skilland va? Magen, rumpan, hals, bog? vad tycker ni?

fu sweden





SOOOOOOOOMMMMMMMAAAAAAAAR

22a April

Gårdagen började bra men slutade i katastrof! Herregud allt gick åt Hel***e!
Orkar inte förklara men så var det!

Pinnen fick vila igår och idag är jag hästledig. Så det blir att sova hos min pöjk. För vi kommer troligtvis inte att vara på hela helgen :( snyft! 

Idag är det "realese" för vårat projekt i skolan. Trodde jag börja 1 idag med nej började 9 så jag råkade komma lite sent. Menmen slutar 12 idag skööööönt det!
Roligt att jag låg och solade i veckan och nu snöar det ute!? yey. kanske dags att flytta utomlands redan nu?

Tävling



Gå in och tävla du med! ;-) KLICKA HÄR

21a April

Ridpasset igår gick suuper bra! Jag är så himla nöjd över oss båda för han gjorde ett jätte bra jobb och får väl tacka mig själv också lite. Jag red med gramanen igår också och han lyssnade jätte bra. Sen trava vi över bommar. I början tyckte han det var läskigt och stanna mitt framför bommarna. Men sen efter ett tag gick han fint över dom. Sen hade vi ett vanligt räcke på 50 cm först. Sedan höjde vi det till.. mmh kolla nu 70  cm!! :) Och han hoppade jätte fint över och är så stolt över honom! :))



En gammal bild och inte så graciös hahah!

Geometri

Engelska nationella gick mycket bättre än väntat! Fick sluta vid 10 om jag ville men satt kvar och pluggade matte, duktig va! Sen hem och plugga ännu mera matte. Så nu är huvudet helt slut så nu ska jag gå ut till stallet. Ska ta med kameran ut till stallet idag eftersom jag har en sak kvar att fota till mitt projekt. Sen är det klart! :-)


Tävling



Var med och tävla du med ;-) Klicka här!

20e April

Idag har vi nationellt prov i Engelska. Huh vill verkligen inte! Men får istället vara ledig på torsdag fm Wiie :)

Wish me luck! Cya!

19e April

Idag har det varit skola och bodypump på feelgood. Mina armar skakade rätt mycket. he-he.

Sen skulle jag rida, jag hade sagt att det skulle bli vila idag för oss båda. Men bestämde mig för att följa med ut på en ridtur ändå. Så blev att rida till ikea fältet och skulle köra lite kondition. Och han var suuuper pigg hehe så var bra att han fick springa av sig. Medans dom andra galopperade framför så ville självklart pinnen också galoppera men det fick han inte. För då skulle de gå i 180. Sen så kom den stunden då Pinnen ville likna Zorros häst. Han stegrade och sedan sköt iväg i snabb trav. Vilken häst va!... Kände verkligen att det var tur att jag tog gramanen på honom..


Sikken snygging!

Men nu ska jag försöka göra det sista på engelskan. Hörshej! :-)

18e April

Red med graman både i lördags och idag. Det kändes att han lyssnade mycket bättre och sökte sig ner. Så kör på den ett tag till. Fast jag har varit väldigt trött både lördag och idag när jag red så imorgon blir det vilo dag för jag måste också vila!
Ska ta tag i att duscha Pinnen också han är riktigt skitig i pälsen. Men får vänta in en varm dag först. :)

Imorgon ser vi fram emot skolan och ett pass på feelgood! YES.....


Bloggbreak för helgen

Nu tar jag uppehåll från bloggen över helgen. Vi hörs på söndag eller måndag! ;-)

Knight


16e April

Åååh vad jag ÄLSKAR mobiltelefoner! Nu går det inte att skicka sms, det började redan igår kväll. Och fortsatte imorse. Sedan skickar comviq ett sms: Du har nu bytt prisplan till comviq bas..... Åh sedan kommer ett sms: Ditt saldo börjar bli lågt. Och eftersom jag inte kan smsa så skulle jag försöka ringa så: Du har för lite pengar för att kunna ringa!
Japp så började min härliga morgon.

Såg också en kille idag som var ute och cykla, han cyklade typ på ettans växel och det såg skit kul ut. Såg ut som han cykla för kung och fosterland!

nej nu blir det lektion, CYA ;-)

confused

Red utan gramantyglar idag i allafall. Men det gick faktiskt jätte bra i början att rida honom. Han LYFTE faktiskt på bakbenen idag, kändes som om han växte 1 dm. Även om han fortfarande inte riktigt har musklerna att gå på tygeln än så känns det verkligen att han är på god väg! :)
Sen skulle vi öva på sluta och då gick det mindre bra. Eftersom han inte riktigt orkade så började han stegra. Säkert 30 ggr. Upp ner, upp ner, upp ner. Så vi tjaffsa en stund fram och tillbaka där. Men till slut gick han fint hela långsidan. Så jag fick nöja mig med det :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och ta det lugnt. För det behöver jag verkligen!

life is hard

Snacka om världens längsta dag. Känns som att klockan aldrig ska bli 4!
Mitt huvud gör ont.
Mina ögon gör ont.
Tack vare datan.
Det är en av nackdelarna att jobba med datorn varje dag.
15:20 suck


15e April

Sitter i skolan nu. Och ska gå ända till 4 idag. Ska ha redovisning på engelska bokrapporten. Huh får hoppas att det går bra! Ska göra klart mitt projekt idag också.

Sen blir det hem och ut till stallet. Ska testa att rida med graman tyglar idag. Vi får se hur det går, om det blir något bättre.  

Auriga



Ja hon har faktiskt haft ett föl så hon var ganska tjock haha!

Dagens Ridpass

Idag gick det väl sådär, i början i trav och skritt gick det bra. Det blev tempoväxlingar och red mycket i traven. Men nu efter att man har ridit en "vanlig" häst som både kan skritta trava och galoppera vanligt. Och sen sätter sig på min lilla travare igen så känner man vilken skillnad det är. Och man känner Pinnens fel som man inte tänkt på förut. Men nu känner jag verkligen hur han inte alls arbetar med bakbenen. Dom är ett par stela pinnar som bara följer efter.
Skulle testa att galoppera och han stressade upp sig. Och det 3 eller 4 första stegen är bra sedan faller han in i korsgalopp sen bryter han av. Samma visa varje gång de senaste gångerna. Så måste verkligen ta tag i det och träna med det. Mikaela fick sitta upp och prova galoppera honom. Samma sak där han rusar som om han skulle dö imorgon.

Sen orkade jag inte mera så jag travade av honom och skritta ut en stund. Får ta mig en riktigt funderare hur jag ska lösa det här
NÅGON SOM HAR TIPS ELLER NÅGRA BRA ÖVNINGAR!?


What to do?

14e April

Nu blir det käk i skolan sen sitta kvar och räka matte. Jobbigt!

Duktig

Känner mig duktig som pluggar på som en idiot! Har i allafall läst ut min engelska bok och nästan skrivit klart allt.

Känns verkligen att våren är här. Har legat ute och solat både idag och igår och skoja inte att den redan bränner i ansiktet.
Red också ute i paddocken idag med pinnen och höll på att svättas ihjäl med tröja och väst? hehe i allafall så gick inte ridpasste sådär jätte bra. Han släpade bakbenen efter sig och visste knappt vart han hade dom. Så tog fram några enkla trav bommar och blev en aning bättre. Men får väl skylla på att han inte blivit riden så mycket de senaste dagarna. Nu kan vi rida som vanligt igen och det ska bli skönt!

Nej nu ska jag inte tjata ut er, måste nämnligen sova för det är en dag imorgon också! Hörs hej


Han ser misshandlad ut på halsen men det är faktiskt pinnen som är en jävel på att busa i hagen!

Elton vs Gissa





Ridläger 07

13e April

AJ min rygg var det första jag tänkte när jag vakna imorse, och har världens träningsvärk. Shit orkar knappt gå. Kanske dags att börja träna och fixa upp min kondition igen. Som jag har sagt så många gånger förut. Men det går ju inte så bra..

Idag blir det iaf ridning skönt att det inte kommer bli något hårt pass för det skulle jag aldrig orka! HEHE
Idag MÅSTE jag plugga. Shit min bok rercension ska vara inne imorgon.. kul.


Water drop




Rubrik?

Pinnen hade ingen feber och svullnaden hade gått ner till hälften idag. Så det kändes verkligen jätte skönt! :) Skulle egentligen ha pluggat idag, men hur långt kom jag? Jag har inte ens öppnat upp photoshop. Hade lite svårt att slita mig från stallet och stog hellre kvar där än att gå hem..
Men imorgon ska jag ta tag i det. Och imorgon slutar jag 12 så då blir det också att rida pinnen. :)



Jag och hästen Kamelia för sisådär 4 år sen. Shit vad tiden går alltså! :)

12e April

Är helt slut efter ett pass på feelgood, Kickboxning. Men skönt att få röra lite på hullet men snacka om att min kondition har blivit sämre! Kanske dags att börja träna lite oftare?

Nu blir det en sväng förbi stallet och kolla till hur min pinne mår och hans ben!


11e April

Fick se i fredags att Pinnen hade ett JÄTTE sår på ena frambenet. 1 dm långt men som tur var det ganska ytligt. Så det har blivit promenad både fredag och lördag. Så idag skritta vi ut i den varma solen. Men han är fortfarande svullen som en ballong. Vi får alltså se hur det ser ut imorgon. Hoppas på att svullnaden har gått ner lite.

Påsklovet är redan slut så imorgon blir det skola. Är inte det minsta taggad på att behöva gå upp tidigt igen. Menmen inte långt kvar till sommar lovet!!

Köpte nya skor igår också. VÅRSKOR! Härligt nästan så man kan använda dom snart! ;-)

Tävling


Gå in och tävla du med på:
http://tavlingsryttaren.se/2010/march/bloggtavling.html

oredigerat



Carro och Tårtan :)
- Piss kvalité för att det är så satans mörkt i ridhuset :(

8e April

Blev en härlig skritt tur idag i solen med min häst. Väldigt mysigt och skönt med en häst som är lugn som en fil bunke att rida ut på. Och bara njuta av naturen. Sen blev det smörja ALLA min saker i stallet, En sadel, Två träns, Martingal och alla skydden. Sen har jag tagit massa bilder till projkektet i skolan. Carro och Pinnen fick ställa upp som mina snygga modeller. Hihi :)

Imorgon blir det gå till stallet och rida sen hem. Sen åka till Örebro. Lite spänd...


Pinnen väntade snällt utanför medan jag sprang in och hämtade kameran! :)

Bild på den nya sadeln :)

7e April




Ge mig sommar, värme och sköna ridturer!

6e April

Dålig uppdatering jag vet men har inte orkat skriva bara..

Men igår blev det stallet men pinnen fick vila. Efter all hård träning förra veckan.
Men imorgon blir det rining igen.
Idag blir det åka hem till mamma i hallsta och packa lådor. Snart blir det en flytt till fast den här ggn med mammma. Ska bli väldigt skönt. Kommer bo närmare alla vänner!

Hörshej

4e April

Lite nyfixat på bloggen. Är ganska nöjd nu iaf :)

Snart blir det åka hem till min älskling och äta massor med påsk godis! mmmmhh mums.

Memories


Huh

Nu är jag hemma igen efter tävlingen. Jadu vart ska man börja.
Han hoppade inte alls på framhoppningen han vägrade hela tiden. Väl inne på banan så fick jag hoppa två hinder innan jag började rundan. Han hoppade första hindret och sen vägra han på det andra efter sen la jag en volt och red det igen och då hoppa han.

Sen började vi hoppa och då vägrade han sammanlagt 4 gånger, 2 gånger på första hindret. Men men jag är nöjd ändå på våran första hopptävling. :) Vi får helt enkelt träna ännu mera nu.

Nu är jag helt slut i kroppen det blir en em att bara ta det lugnt och äta tårta och grilla. Åh så mysigt när våren är här! 11 + ute Wiii :D



puss

3/4 Påskhoppet

Idag gäller det! Är inte nervös nu men kommer säkert bli det sen. Fast hoppas inte för då blir det ju bara värre.
Hoppade honom lite smått igår och han kändes hur bra som helst mjuk och lugn och hoppas han håller sig i samma stil idag med.

Igår blev det middag med familjen och åt Påskmiddag, mmmh det satt fint i magen med lite efterrätt. Sen på kvällen blev det träffa några vänner.

Men men nu ska man väl ner och äta en rejäl frukost! Önska oss lycka till nu :D

Påsklov

Nu tar jag lov och åker hem till Oliver!!! :*

Illustrator




Heheh gillar min fiiina *host* Illustrationer. Det är sånt här jag håller på med till största del av mina lektioner. ;)

1a April

Första April idag heheh undra vem man ska lura då...

Shit vad tiden går snabbt det är liksom första april idag. Men om man kollar på vädret så ser det ut som att det fortfarande är Januari ute. Känns... kul...
Idag är det sista dagen i skolan sen blir det LOOOV shit vad skönt det ska bli. Även fast jag kommer få plugga lite under lovet. Fast fotografera hästen kanske inte känns som att plugga direkt.
Sen blir det moffa massa godis också såklart. he-he.

Nu blir det att sitta i Photoshop i sisådär 3 timmar. Hörs hej

RSS 2.0