Alive

Tänkte att ni ville veta..
I fredags blev det krogen, riktigt lyckad utgång!
Lördagen bestod till hälften av att vara bakis och ta mig tillbaka till verkligheten. Efter det blev det stallet och en myskväll med film och allt därtill.
Idag söndag har bestått av stalljour klockan 7 imorse, kan säga att sängen lockade mer vid den tiden. 
Ridning som kommer resultera i träningsvärk imorgon.. 
Powernap och fått besök.
Vart i Surahammar och ätit cupcakes.
Nu, sängen och datorn!


Bild från förfesten i fredags, kul att alla var utklädda förutom jag!

Why Should I Worry?

Igår blev Bella rakad, hon skötte sig ganska bra för att vara första gången.
Hehe men hon gillade nog inte att bli av med sin blanka päls.. fast hon blev riktigt snygg rakad.



Saknar lite grann nu såhär i höstmörkret!

bsdv

SERIÖST, kan folk bara lära sig att köra bil!?!?


WWF

Jag har gjort något väldigt bra, och som jag tycker att fler människor borde göra!
Jag skänkte nämnligen pengar till pandorna, tycker ju så himla synd om de utrotnings hotade djuren, Usch! :(
Följ länken nedan för att göra samma sak som jag gjorde.
http://www.pandaforsaljningen.se/Media/Default/PDF/Pandakatalogen2011.pdf




645 285 664..

Precis så många har kollat in Justin Bieber på youtube med låten Baby. Ah juste blev nyss en siffra till! Det går bra för killen alltså!

Men ah annars har min dag varit helt okej för att vara en måndag. Fick lite nya saker igår från mamma, sen fick jag hem en sak som jag beställt från internet plus att imorse fick jag en till sak från teneriffa! Det piggar ju upp en lite grann!

Efter skolan så blev det stallet. Eftersom bella hade varit lite dum igår under löshoppningen när hon bestämde sig för att det var nog och hoppade över staketet ut från paddocken, istället för att hoppa hindrena.. Så sprang hon in i en hagen och rusade runt där och vägrade komma. När jag väl fick tag på henne hade hon ingen glad matte kan jag tala om! Så idag hade vi ett försoningspass och det gick väldigt bra!


Tjarå!

20:58




One last ride

Idag stod det uteritt på schemat med Bella, så bestämde mig för att rida ut på en stig jag aldrig sett förut. Det visade sig att den var väldigt stenig, lerig och full med vatten pölar. Då tänkte å vad bra nu får Bella träna lite på att lyfta på hovarna och inte bara vänta på att matte ska visa vägen. Men hon tyckte att alla stenar och rötter skulle flytta på sig istället för hon! suck..
Fick även höra när jag kom tillbaka från turen att de flesta som ridit där har ridit vilse, så mitt lokalsinne är fortfarande inte att klaga på!

Nu blir det käka, duscha och sen filmkväll med vänner!


Börja lyssna vid 1 minut fram i låten.

10:58

Gårdagen spenderades till förfest och krogen för att fira Klara som fyllde 18 i torsdags! :)


:-D

11:10

Slutade kl 12 igår och idag var vi lediga vilket är väldigt skönt. Dock fick jag inte sova ut eftersom jag skulle till tandläkaren tjugo över 8 imorse. Efter det så åkte jag och handlade lite mat så jag överlever veckan ut. Nu är jag hemma och ska ta tag i lite plugg.. Behöver skriva en saga till imorgon och fota en bild till nästa vecka. Suck!


Kan ju påminna er om att jag längtar!

Klassfest

Tema: Huvudbonad!












I´m Into You

Ännu en dag i stallet, och idag var det klättring och kantring som gällde. Får passa på att utnyttja tiden nu innan det fryser och blir hårt i marken. I alla fall så gick det väldigt bra men Bella verkade inte så trött, trots den svettiga pälsen. Så jag får lägga på några extra varv nästa gång.


Finaste pinnen, saknar♥

16:43

Tar igen efter gårdagen med film och sen åker jag hem till mamma för middag! 
Efter det blir det klassfest, fast idag kör vi nyktert..


En bild från igår, vi träffade Gurkan!

One last ride

Efter 4 timmars sömn inatt så taggar jag för kvällen. Först blir det förfest sen krogen med härliga människor!



something


Hade tråkigt så gjorde en impuls och tog hål i öronen :-)

Bubbelgum

Var ute i stallet i cirka 5 timmar idag. Under den tiden hann vi vara ute och ta höst bilder på mig och Bella, bilderna kommer upp så fort jag får dem. Sen blev det lite dötid och kramades med min häst för att vänta tills dressyr träningen började. I slutet av passet så kände jag ännu en gång att jag verkligen inte ville sitta av. guuuud vad fin hon var hihi! ♥
Imorgon blir det stallet tidigt på morgonen och sedan blir det enköping! 


Bild från kräftskivan i somras med fina tjejer!

Ny header

Så jävla trött på mina fula blogg designer hit och dit. 
Så ja.. här får ni en enkel design som får sitta här!


Glad you came

Tänkte bara flika in att jag är ledig tisdag och onsdag från skolan. Ibland gillar jag John Bauer!
Men trots att jag är ledig så har jag massor att ta itu med så.. Men sånt gillar vi


Du är det finaste jag vet
och det bästa som hänt mig

19:26

Fick nyss en bil.. Tack pappa!!

Miss Sunshine

Efter skolan igår så spenderade jag såklart mina timmar i stallet. Och det stod kantring på schemat. Fick tips av Hanna om en lång grusväg så tog en tur ut och jobbade henne i galoppen. På vägen tillbaka släppte jag henne så hon fick sträcka ut sig. Kan säga att det var uppskattat av Bella! 
Idag fredag var jag ledig från skolan så jag och Hanna passade på att åka ut till stallet tidigt, så klockan 9 var vi i stallet. Red iväg till samma ställe idag för att galoppera lite. Att hon nu hade sällskap av en minst lika pigg häst gjorde ju inte saken direkt bättre.. På vägen tillbaka så släppte jag henne i alla fall ännu en gång och nu sträckte hon inte bara ut sig utan när det väl gick fort, la hon i en extra växel och då kände jag en fantastiskt känsla när man kryper ihop på ryggen. Det gick fort!


Foto: Jag

Deejay Deejay

Sitter och försöker att få ner något i mitt worddokument som ska handla om guidning. Uppgiften ska vara klar på torsdag men än så länge har jag bara kunnat skriva rubriken. Min hjärna känns ganska tom just förtillfälligt. Istället fördriver jag tiden på sådant som jag inte borde, tror det brukar kallas Spotify och Facebook...
Men nu måste jag återgå till arbetet så CYA!

Good feeling

Sådärja! Idag tog jag mitt pick o pack och hästen och flyttade in till storstan! Trots att jag kommer sakna mina vänner så tror jag att vi kommer stortrivas här!





RSS 2.0