6e Juli

Godmorgon!

Som jag skrev så var ju häst tandläkaren här igår. Det finns tydligen bara 11 st i Sverige som gör det jobb han gör. Han började med att kolla igenom hennes mun. Och det visade sig att hon hade 3 tänder som var högre än de andra. En fram och två tänder bak. Så hon fick spruta så hon blev ganska sömnig eftersom han annars inte skulle kunna gå in i munnen på henne. Sen började han att slipa till så att allt blev precis rakt och så tänderna möttes mot varandra samtidigt.

Eftersom hon haft så ont så har hon inte velat äta lika mycket, så hon är smal nu men det kommer att ändras hädanefter. Pga tandvärken har hon också fått spänningar i käken som har gjort att hon blivit stel i bog och hals ( i detta fall vänster sida) som då gör att hon blivit sne i höger höft.

Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Men väldigt spännande att få höra hur allt hör ihop med varann. Så det är pga detta som hon har gått så högt med huvudet när jag ridit eftersom tänderna har tagit i när hon ska gå ner på tygeln.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0